MENÜ

Atletizmde şampiyon Fenerbahçe

Atletizm Süper Ligi’nde şampiyonluğu Fenerbahçe göğüsledi... Sarı-Lacivertliler, 2 yıldır zirveyi bırakmayan ENKA’yı geride bırakarak, erkeklerde 23., kadınlarda ise 10. kez kupayı müzesine götürdü ve tarihinde 7. kez duble yapt

Atletizmde şampiyon Fenerbahçe

Atletizmde Turkcell Süper Lig final yarışmalarında Fenerbahçe, kadın ve erkeklerde şampiyonluğa ulaştı. Toplam 40 branşta, 8 kadın ve 8 erkek takımının mücadele ettiği yarışmalara 315 sporcu katıldı. Erkeklerde Fenerbahçe, ENKA, Galatasaray, Batman Petrolspor, İstanbul BŞB. Kulübü, Konya BŞB. Kulübü, Türk Silahlı Kuvvetler (TSK) Spor Gücü, Mardinspor, kadınlarda ise Fenerbahçe, ENKA, Batman Petrolspor, İstanbul BŞB., Bursa BŞB., Beşiktaş, Gaziemir Bld. ve Mardin Bld. yarıştı. İzmir Atatürk Stadı Atletizm Sahası’nda yapılan yarışmalarda Fenerbahçe hem kadın ve hem de erkeklerde tarihinde 7. kez duble yaparak şampiyonluğa ulaştı.

Haberin Devamı

Kadınlarda yarım puan farkla

İki gün süren yarışlar sonunda erkeklerde Fenerbahçe 285 puanla 1., 280 puanla ENKA 2., 183 puanla Galatasaray 3. sırada yer aldı. Kadınlarda Fenerbahçe 285,5 puanla 1.’liği, Enka 285 puanla 2.’liği, 205 puanla Batman Petrolspor 3.’lüğü elde etti. Son 2 yıldır Enka’nın şampiyon olduğu Süper Lig’de Fenerbahçe yeniden zirveye yerleşti, erkeklerde 23. kadınlarda ise 10. kez kupa zaferine ulaştı.

Atletizmde şampiyon Fenerbahçe

YORUM YAZ