MENÜ

Atletico Madrid'e büyük şok! Transferi biterken sağlık kontrolünden geçemedi

Atletico Madrid ile anlaşan Juventus'un golcüsü, Madrid'de sağlık kontrollerinden geçemeyince transfer suya düştü. İşte detaylar...

Atletico Madrid'e büyük şok! Transferi biterken sağlık kontrolünden geçemedi

Ara transfer döneminde gerek Türkiye'de gerekse Avrupa'da oldukça sıcak saatler yaşanıyor. Kulüpler, kadrolarını güçlendirmek için var gücüyle çalışırken zaman zaman olumsuz anlamda sürprizler de yaşanıyor. Çağlar Söyüncü'yü Fenerbahçe'ye kiralayan Atletico Madrid, son transfer girişiminde büyük bir şok yaşadı.

Haberin Devamı

SAĞLIK KONTROLLERİNDEN GEÇEMEDİ

Forvete takviye yapmak isteyen Atletico Madrid, Juventus forması giyen Moise Kean transferi için hem İtalyan devi ile hem de 23 yaşındaki santrfor ile anlaşmıştı. İspanyol kulübüne imza atmak için Madrid'e giden Kean, sağlık kontrollerinden geçemedi. Yıldız futbolcunun sağlık taramasını geçememesinin ardından transfer iptal oldu.

Atletico Madride büyük şok Transferi biterken sağlık kontrolünden geçemedi

KAVAL KEMİĞİNDEN SAKATLANMIŞTI

Kean, bu sezon Juventus formasıyla son maçına 8 Aralık 2023'te oynanan Napoli karşılaşmasında çıktı. 23 yaşındaki santrfor, İtalya Serie A'nın 15. haftasında deplasmanda oynanan Napoli maçında 83. dakikada oyuna girmişti. Daha sonra kaval kemiğinden sakatlık yaşayan Kean, o günden bu yana hiçbir maçta forma giyemedi. 

YORUM YAZ