MENÜ

Atletico Madrid, Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finalde! Inter penaltılarda veda etti

Şampiyonlar Ligi'nde Son 16 Turu rövanş maçında Inter, Atletico Madrid ile karşı karşıya geldi. Atletico Madrid, 120 dakikası 2-1 biten maçta Inter'i penaltılar sonucunda 3-2 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.

Atletico Madrid, Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finalde! Inter penaltılarda veda etti

Hakan Çalhanoğlu’nun formasını giydiği Inter, UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu rövanş maçında İspanyol takımı Atletico Madrid ile kozlarını paylaştı. Kritik maç Civitas Metropolitano Stadyumu'nda oynandı. İlk maçta 1-0 mağlup olan Atletico Madrid rövanşta Inter'e 2-1 üstünlük sağlayınca mücadele uzatmalara gitti. Bu bölümde de eşitlik bozulmayınca penaltılar sonucunda İspanyol ekibi, rakibine 3-2 üstünlük sağlayarak çeyrek finale çıktı.

Haberin Devamı

33. dakikada İtalyan ekibi Dimarco ile 1-0 öne geçerken, İspanyol temsilcisi 35. dakikada Griezmann ile eşitliği yakaladı ve ilk yarı 1-1 eşitlikle sona erdi. 87. dakikada Depay'ın golüyle Atletico Madrid 2-1 öne geçerken, 90 dakikada başka gol olmayınca mücadele uzatmalara gitti. Uzatma bölümünde de eşitlik bozulmayınca seri penaltı atışlarına geçildi. Penaltı atışlarında Madrid ekibi, rakibine 3-2 üstünlük sağlayarak adını çeyrek finale yazdırdı.
Öte yandan Inter'de forma giyen milli oyuncu Hakan Çalhanoğlu, 11'de başladığı karşılaşmada 120 dakika sahada kaldı.

Atletico Madrid, Şampiyonlar Liginde çeyrek finalde Inter penaltılarda veda etti

ÇEYREK FİNALE KALAN TAKIMLAR

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu rövanş maçlarının ardından rakiplerini eleyen 8 takım adını çeyrek finale yazdırdı. Paris Saint-Germain, Bayern Münih, Manchester City, Real Madrid, Barcelona, Arsenal, Borussia Dortmund ve Atletico Madrid çeyrek final biletini elde eden takımlar oldu.

Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek ve yarı final aşamalarının eşleşmeleri, 15 Mart Cuma günü İsviçre'nin Nyon şehrinde gerçekleştirilecek kura çekimi ile belli olacak.

İLK 11'LER

Atletico Madrid: Oblak, Savic, Witsel, Hermoso, Molina, Llorente, Koke, De Paul, Lino, Morata, Griezmann

Inter: Sommer, Pavard, De Vrij, Bastoni, Dumfries, Barella, Hakan Çalhanoğlu, Mkhitaryan, Dimarco, Lautaro, Thuram

 

Atletico Madrid, Şampiyonlar Liginde çeyrek finalde Inter penaltılarda veda etti

YORUM YAZ