MENÜ

Antoine Griezmann, Atletico Madrid tarihine geçti!

Fransız golcü Antoine Griezmann, La Liga'da Getafe'ye karşı attığı gol ile Atletico Madrid tarihine geçmeyi başardı.

Antoine Griezmann, Atletico Madrid tarihine geçti!

La Liga'nın 18. haftasında Atletico Madrid, Getafe'yi ağırladı. Metropolitano Stadı'nda oynanan ve gol düellosu şeklinde geçen karşılaşma 3-3'lük beraberlikle sona erdi. Karşılaşma 0-0 devam ederken Atleti'de Savic, 38. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyundan atıldı.

Haberin Devamı

44'te sahneye çıkan Antoine Griezmann takımını 1-0 öne geçirdi ve ilk yarı bu skorla sona erdi. İkinci yarıda Getafe, Borja Mayoral'le eşitliği yakaladı. Alvaro Morata 63'te Atleti'yi yeniden öne geçirirken Griezmann'ın 69'da penaltıdan kaydettiği gol, skoru 3-1'e getirirken atnı zamanda kendisini tarihe geçirdi.

Luis Aragones'i yakaladı

Griezmann, dün kaydettiği ikinci golün ardından 173 gole ulaştı ve Luis Aragones'i yakalayarak kulüp tarihinin en fazla gol atan futbolcuları listesinde zirveye ortak oldu. 3-1'in ardındna pes etmeyen Getafe, Oscar Rodriguez ile 87'de farkı 1'e indirdi. Mayoral 90+3'te bir kez daha sahneye çıkarak bu kez penaltıdan Jan Oblak'ı avladı ve mücadele 3-3 berabere sona erdi.

Haberin Devamı

Enes Ünal geri döndü

Öte yandan A Millî Takım'ın golcüsü Enes Ünal, sakatlığının ardından uzun zaman sonra maç kadrosunda yer aldı. Enes'in önümüzdeki maçlarda süre alması bekleniyor.

Antoine Griezmann, Atletico Madrid tarihine geçti

YORUM YAZ