MENÜ

Atletico Madrid'liler rahatsız

Atletico Madrid, bugün yaptığı resmi bir duyuru ile stadının yeni ismini kamuoyuna açıkladı ancak taraftar yeni isimden memnun değil.

Atletico Madrid'liler rahatsız

Atletico Madrid, bugün yaptığı resmi bir duyuru ile stadının yeni ismini kamuoyuna açıkladı. Vicente Calderón ismindeki stadı bundan sonra kullanmayacak olan Atletico'lular, Wanda Metropolitano ismiyle anılacak olan yeni stadlarına 2017-18 sezonunda kavuşacak.

2015 yılında kulübün %20'lik hissesini alan Çin'in en zengin adamı Wang Jianlin, aynı zamanda Wanda emlak şirketinin de sahibi.

Stadın ismiyle ilgili olan anlaşma bu sabah Pekin'de taraflarca imzalandı. Kulüp başkanı Enrique Cerezo, yaptığı açıklamada yeni stadın geçmişle gelecek arasında köprü görevi göreceğini belirtmişti.

Ancak görünüşe göre Madrid fanları stadın isminden pek memnun değil. İspanyol spor basınının yaptığı ankete göre, Wanda Metrolitano ismini beğenen taraftarlar %8'lik bir alanı kapsıyor. %69'luk kesim, yeni ismi beğenmediği konusunda net olurken ankete katılanların %23'ünün de kararsız olduğu ortaya çıktı.

Büke Narin/Fanatik.com.tr

Haberin Devamı
YORUM YAZ