MENÜ

Atina'da dev randevu

Bir çok kez 'Atina fatihi' başlıklarını attıran Efes Pilsen, zaferlere alışık olduğu kentte güçlü Panathinaikos karşısına çıkıyor.

Atina'da dev randevu

Euroleague’deki temsilcilerimizden Efes Pilsen, grubun güçlü takımlarından Panathinaikos’la karşı karşıya geliyor. Atina’daki OAKA Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 21.45’te başlayacak ve SkyTürk’ten naklen yayınlanacak.Grupta son iki maçını kazanan Efes Pilsen’le, geçen hafta Union Olimpija’ya yenilen Panathinaikos aynı puanda bulunuyor. Efes Pilsen’de sakatlığı geçen Nachbar bu maçta forma giyecek. Panathinaikos’ta ise Mariç, Nicholas ve Perperoglu’nun durumları maç saati belli olacak.

Haberin Devamı

Zor ama imkansız değil
Efes Pilsen coachu Velimir Perasoviç, Euroleague’in en güçlü takımlarından biriyle karşı karşıya geleceklerini belirterek, “Yıllardan beri aynı coach ve sistem ile oynuyorlar. Birbirlerini çok iyi tanıyorlar. Atina’da Panathinaikos’a karşı oynamak çok zor. Ama Atina’ya beyaz bayrakla gelmedik. Kazanmanın bir yolunu bulacağımıza inanıyorum” dedi. Panathinaikos coachu Zelimir Obradoviç ise, “Sakat ve hasta oyuncularımız var. Güçlü bir rakiple karşı karşıya geleceğiz. Buraya tam kadro halinde geldiler. Maça çok iyi konsantre olmalı, saha ve seyirci avantajımızı çok iyi kullanmalıyız” ifadesini kullandı.

YORUM YAZ