MENÜ

Atiba Hutchinson sıra dışı golü nasıl attığını açıkladı!

2022 Dünya Kupası bileti için sahaya çıkan Kanada, El Salvador maçı Atiba Hutchinson'ın attığı enterasan golle gündem oldu. Beşiktaş'ın Kanadalı oyuncusu attığı sıra dışı golü gazetemiz editörü Gökmen Özcan'a anlattı: "Uzun zamandır gördüğüm en çılgın gol. O topun nasıl içeri girdiğini hala çözemedim. Benim için çok özel bir andı." Sözleriyle ifade etti

Katar'da düzenlenecek 2022 Dünya Kupası bileti için sahaya çıkan Kanada, El Salvador deplasmanından 2-0'lık skorla galip ayrıldı.

Haberin Devamı

Gecenin olayına imza atan isim ise Kanada'nın 38 yaşındaki kaptanı Beşiktaşlı Atiba Hutchinson oldu.

Mücadeleye damga vuran olay ise sahalarda ender görülen bir gole imza atan Atiba oldu.

65. dakikada Kanada'nın hızlı atağında topu sürükleyen isim Larin oldu. Çizgiye inen Larin ortasını Beşiktaş'tan da takım arkadaşı olan Atiba'ya gönderdi.

Atiba kafa vuruşuyla topu kaleye gönderdi. Daha sonrasın dönen top yine yerde yatan Atiba'nın sırtına çarparak kalecinin gözleri önünde süzülerek ağlara gitti.

Yaşana gol sonrası büyük şaşkınlık yaşanırken El Salvador itirazda bulundu. Hakem golü verirken Kanadalı futbolcular büyük sevinç yaşadı.

Atiba Hutchinson, El Salvador'a attığı sıra dışı golü "Uzun zamandır gördüğüm en çılgın gol. O topun nasıl içeri girdiğini hala çözemedim.

Haberin Devamı

Benim için çok özel bir andı." Sözleriyle ifade etti

YORUM YAZ