MENÜ

Atiba Hutchinson: " Beşiktaş'ın Gizli Kahramanı"

Beşiktaş'ın kalbi Atiba Hutchinson: Fanatik Web Tv yeni bir seriye başlıyor! Her hafta bir kulübün görünmez kahramanlarını sizlerle paylaşmak istiyoruz! Bu haftanın takımı Beşiktaş ve o takımın kahramanı Atiba Hutchinson! Ve karşınızda gizli kahraman Atiba!

37 yaşında futbolcu mu olur demeyin, oluyor. Kanadalı futbolcu mu olur demeyin, yine oluyor. 37 yaşında bir takımın en iyisi olur mu hiç demeyin, o kaç yıl üst üste oluyor. Beşiktaş’ın Kanadalı orta sahası Atiba Hutchinson 31 Temmuz 2013’te sessiz sakin bir şekilde geldiği Beşiktaş’ta tam 7 senesini geçirdi. Çıktığı her mücadelede hem savunma hem de hücum anlamında elinden gelenin fazlasını yapan yıldız oyuncu taraftarların sevgilisi haline geldi. Siyah – beyaz diyen ve demeyen tüm taraftarların saygısını ve sevgisini kazanan Atiba, yaşına rağmen gösterdiği performansla alkış alıyor.

Haberin Devamı

İSTİKRAR ABİDESİ!

2013-2014 sezonunun başında PSV Eindhoven’dan bonservis bedeli ödenmeyerek takıma katılan ve 7 yıldır Beşiktaş forması için savaşan Atiba, Beşiktaş formasıyla toplam 241 maçta forma giyip, 17 gol 23 asiste imza atmıştır. Bu sezon Süper Lig’de forma giydiği 18 maçta 4 gol 5 asistlik katkıyla oynayan Atiba, takımının ayakta kalan yegane ismi olmayı başarmıştır.

Beşiktaş tarihinde en çok forma giyen yabancı oyuncu olan Atiba siyah – beyazlı ekibin arihine adını altın harflerle yazdırdı. Kulüpte geçirdiği 7 yılda 2 Süper Lig şampiyonluğu yaşayan Kanadalı oyuncunun Beşiktaşla olan sözleşmesi sezon sonunda son buluyor. Beşiktaş’ta geçirdiği bu sezonu baz alırsak, siyah-beyazlı ekibin kendisiyle en az 1 senelik sözleşme yenilemesi ise oldukça muhtemel. Beşiktaş formasıyla yalnızca 2 karşılaşmada kırmızı kart gören isim, mevkisine göre ise oldukça disiplinli bir oyuncu.

Haberin Devamı

Beşiktaş’ın sloganlarından FEDA’yı da, GURURLAN’ı da ve tabii ki EFENDİ’yi de hakkıyla taşıyan muazzam bir figür Atiba Hutchinson. Bu sezon Beşiktaş hala şampiyonluk yarışında yer alıyorsa Atiba’nın katkısı kadrodaki birçok isimden kat kat fazla.

NİHAT UZEL

YORUM YAZ