MENÜ

Son dakika | Atalanta'da Merih Demiral Gasperini ile kavga etti

İki sezondur İtalyan ekibi Atalanta'da forma giyen milli oyuncu Merih Demiral İtalya'da gündeme oturdu. Takımının önemli futbolcularından biri olan Merih Demiral gündeme bu sefer futbolun dışında bir olayla gündeme geldi.

Son dakika | Atalanta'da Merih Demiral Gasperini ile kavga etti

2019 yılında Alanyaspor'dan Sassuolo'ya transfer olan Merih Demiral göstediği performansla hem milli takımın vazgeçilmez ismi olmuş hem de büyüklerin ilgisini çekmişti.

Haberin Devamı

Son dakika | Atalantada Merih Demiral Gasperini ile kavga etti

İTALYAN DEVİNE

Sassuolo'da gösterdiği yüksek performansın ardından yaz transfer döneminde 18 milyon Euro karşılığında 2019 yaz transfer döneminde Juventus'a transfer olan Merih Demiral Türkiye'yi gururlandırmıştı. Juventus'a iki sezon forma giydikten sonra sakatlıktan dolayı formdan düşen Merih Demiral 2021 yaz trasnfer döneminde İtalya'nın önemli takımlarından Atalanta'ya transfer oldu.

KENDİNİ BULDU

Atalanta'da forma giymeye başladıktan sonra bir kez daha kendini bulan milli stoper tekrar forma girdi ve takımının savunmasında önemli oyunculardan biri oldu.

Bu sezon da takımının önemli isimlerinden olan Merih Demiral 25 kez forma giyerken 1 gollük katkı sağladı.

GASPERINI İLE KAVGA ETTİ!

Yağız Sabuncuoğlu'nun yaptığı habere göre Merih Demiral ile Atalanta'nın İtalyan teknik direktör Gian Piero Gasperini kavga etti. Kavganın sebebi henüz tam bilinmezken yaz transfer döneminde başka bir İtalyan devi olan Hakan Çalhanoğlu'nu da transfer eden Inter formu yükselen Merih Demiral'ı da kadrosuna katmak istemişti. Bunun üzerine milli futbolcu da Atalanta yönetimine ayrılmak istediğini bildirmiş ancak Gasperini devreye girerek Merih Demiral'ın Milano ekibine transferini engellemişti.

Haberin Devamı

Atalanta'da başka futbolcularla da arası kötü olan Gasperi'nin nasıl bir yol izleyeceği hem de Merih Demiral'ın kariyerinde nasıl bir ilerleme kaydedeceği merak konusu.

YORUM YAZ