MENÜ

Merih Demiral'ı kadrosuna katmak isteyen kulüpler! 3 Avrupa devi peşinde...

Gelecek sezon Atalanta'da devam etmeyecek Merih Demiral'ın Türkiye'ye döneceğini dair iddialar çıksa da Milli futbolcu kariyerine Avrupa'da devam etmeye kararlı. Atalanta'nın geçen sezon 20 milyon Euro bonservis ödediği yıldız stoperi 3 Avrupa devi kadrosuna katmak için çalışmalara başladı...

Merih Demiral'ı kadrosuna katmak isteyen kulüpler! 3 Avrupa devi peşinde...

Bonservisine bugüne kadar toplamda 53 milyon Euro ödenen ve bu konuda Türk futbolcular arasında zirvede yer alan Merih Demiral'ın geleceğiyle ilgili transfer döneminde hareketli günler yaşanması bekleniyor. Türkiye'ye döneceğine dair iddilar çıksa da 25 yaşındaki futbolcu kariyerine Avrupa'da devam etmek istiyor. Üç Avrupa devi Milli futbolcuyu kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdürüyor. İşte haberin detayları...

Haberin Devamı

İTALYAN DEVİNE

Sassuolo'da gösterdiği yüksek performansın ardından yaz transfer döneminde 18 milyon Euro karşılığında 2019 yaz transfer döneminde Juventus'a transfer olan Merih Demiral Türkiye'yi gururlandırmıştı. Juventus'a iki sezon forma giydikten sonra sakatlıktan dolayı formdan düşen Merih Demiral 2021 yaz transfer döneminde 20 milyon Euro karşılığında İtalya'nın önemli takımlarından Atalanta'ya transfer oldu.

42 MAÇA ÇIKMIŞTI

Geçen sezon Atalanta formasıyla 42 maça çıkan Merih Demiral 2 gol atıp, 3 de asist yapmıştı. 24 yaşındaki stoperimiz Şampiyonlar Ligi'nde Mahchester United deplasmanında harika bir kafa golüne imza atmıştı.

KENDİNİ BULDU

Atalanta'da forma giymeye başladıktan sonra bir kez daha kendini bulan milli stoper tekrar forma girdi ve takımının savunmasında önemli oyunculardan biri oldu. Bu sezon da takımının önemli isimlerinden olan Merih Demiral 28 kez forma giyerken 1 gollük katkı sağladı.

Haberin Devamı

EN ÇOK BONSERVİS ÖDENEN TÜRK FUTBOLCU

Merih Demiral 20 milyon Euro'luk transfer sonrası Türk futbol tarihine geçti. Milli yıldız 51 milyon 950 bin Euro ile en çok bonservis ödenen Türk futbolcu oldu. 200 bin Euro'ya Alcanenense'den Sporting'e transfer olan Merih için Alanyaspor 3.5 milyon Euro bonservis öderken 8 milyon Euro karşılığında Sassuolo'ya satmıştı. Juventus ve sonrasında Atalanta sırasıyla 19.5 milyon ve 20 milyon Euro bonservis ödedi.

ATALANTA'DAN AYRILACAK!

Atalanta'da bu sezon istediği kadar süre alamayan Merih Demiral takımdan ayrılmaya sıcak bakıyor. Bir önceki sezon kariyerinin en çok maç oynadığı sezonunu geride bırakan Merih Demiral teknik direktör Gasperini'den bu yıl istediği süreleri alamamıştı. 25 yaşındaki stoper daha çok süre alacağı bir projenin içinde yer almak istiyor.

3 AVRUPA DEVİ PEŞİNDE!

Fanatik'ten Yakup Çınar'ın özel haberine göre Merih Demiral'ın Türkiye transferi söz konusu değil. Milli yıldız kariyerine Avrupa'da devam edecek. Devre arasında Merih'i isteyen Inter bu transferde yine ısrarcı. Inter dışında Napoli ve Fransız ekibi Monaco Merih Demiral'ı kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Haberin Devamı

 Merih Demiralı kadrosuna katmak isteyen kulüpler 3 Avrupa devi peşinde...

YORUM YAZ