MENÜ

Merih Demiral'dan büyük destek! Ronaldo forması satıldı

Ülkemizde yaşanan deprem felaketi sonrası milli futbolcu Merih Demiral'ın başlattığı forma kampanyasında Ronaldo, Dybala ve Bonucci'nin formalarının satıldığını duyurdu. Milli futbolcu satılan formalardan elde edilen gelirin Ahbap Derneği'nin hesabına yatırıldığını açıkladı...

Merih Demiral'dan büyük destek! Ronaldo forması satıldı

Atalanta forması giyen Milli Futbolcumuz Merih Demiral ülkemizde yaşanan deprem sonrası yardım kampanyası düzenliyor. Yıldız futbolcu İtalya'da olmasına rağmen sosyal medya üzerinden imzalı forma satış kampanyası başlattı. Merih Demiral açık artırmadan sattığı 3 formadan depremzedelere 5 milyon TL gelir sağladı.

Haberin Devamı

1 MİLYON TL BAĞIŞ YAPMIŞTI!

Yardım kampanyalarına duyarlılığı ile tanıdığımız Merih Demiral depremin hemen ardından sıcağı sıcağına Haluk Levent'in başkanlığını yaptığı Ahbap derneğine 1 milyon TL yardımda bulunmuştu. Haluk Levent yaptığı paymaşımda Kıvanç Tatlıtuğ'la beraber ilk yardım yapan ismin Merih Demiral olduğunu duyurmuştu.

Merih Demiraldan büyük destek Ronaldo forması satıldı

FORMA KAMPANYASI BAŞLATTI!

İtalya'nın Atalanta kulübünde futbol yaşantısını sürdüren Merih Demiral Apbap'a yaptığı 1 milyon TL'lik yardımla kalmadı ve dünyaca ünlü eski takım arkadaşlarının formalarını açık artırma usulüyle satacağını sosyal medya hesabından duyurdu.

Merih Demiraldan büyük destek Ronaldo forması satıldı

RONALDO, BONUCCI VE DYBALA FORMALARI SATIŞA ÇIKTI

Merih Demiral sosyal medya hesabından "Az önce @Cristiano ile konuştum.
Türkiye'de yaşananlara çok üzüldüğünü söyledi. Ronaldo'nun koleksiyonumdaki imzalı formasını açık artırma usulüyle satışa çıkarıyoruz. Açık artırmadan elde edilecek gelirin tamamı deprem bölgesinde kullanılmak üzere @ahbap 'a bağışlanacaktır." paylaşımı yaparak kampanyayı başlattı!

Haberin Devamı

3 FORMADAN 5 MİLYON TL GELİR

Merih Demiral'ın açık artırmaya çıkardığı imzalı Ronaldo, Bonucci ve Dybala formaları için en yüksek 5 milyon TL'lik teklif geldi. Milli futbolcu en yüksek teklifi veren kişilere bu formanın satıldığını duyurdu.

Merih Demiraldan büyük destek Ronaldo forması satıldı

MERİH PARANIN HESABA YATTIĞINI DUYURDU

Merih Demiral yine sosyal medya hesabından yaptığı paylıaşımda "Başlattığımız açık artırmada 3 forma sahiplerini buldu! @AhlatciHolding satışa çıkan Ronaldo, Bonucci ve Dybala formalarını toplam 5 Milyon TL'ye satın aldı. Satıştan elde edilen gelirin tamamı deprem bölgesinde kullanılmak üzere @ahbap Derneği'nin hesabına yatırıldı." ifadelerini kullandı.

Merih Demiraldan büyük destek Ronaldo forması satıldı

KAMPANYA DEVAM EDİYOR!

Milli futbolcu ayrıca kampanyanın devam ettiğini duyurarak Morata ve Griezmann formalarının da açık artırma ile satışta olduğunu paylaştı. Bu ikilinin ardından Merih Demiral deprem bölgelerine yardım için dünyaca ünlü diğer futbolcuların da imzalı formalarını açık artırma usulü ile satmaya devam edecek.

YORUM YAZ