MENÜ

Veliefendi'ye merhaba

Dev arenada aylardır beklenen çim pist koşuları bugün başlıyor. Ankara’nın yarın kapılarını açmasıyla çim şöleni tavan yapacak.

Veliefendi'ye merhaba

Büyük heyecanda start bugün Türkiye’nin 1 numaralı hipodromu olan İstanbul Veliefendi Hipodromu’nun çim pist yarışlarına bugün start veriliyor. Çim sezonunun ilk geleneksel koşuları olan ve 97. Gazi Koşusu’na katılması muhtemel bazı tayların da iştirak edeceği Orhan Meker ve Ergin Talay koşuları bugün 16:30 ve 17:00’da start alacak.

Haberin Devamı

Sezonun adresi yine FANATİK

Türkiye’nin 1 numaralı at yarışı bülteni FANATİK Hipodrom yeni sezona yine fırtına gibi giriyor. Şöhretlerle dolu dev yazar kadrosunun yanı sıra ahır casuslarından özel tiyolar, hiçbir yerde bulunmayan istatistiklerle yarışseverlerin tek adresi her sezon olduğu gibi bu sezon da FANATİK Hipodrom olacak.

97. Gazi Koşusu 25 Haziran’da

Türk atçılığının en önemli mücadelesi kabul edilen ve 97 yıldır kesintisiz olarak devam eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk adına düzenlenecek Gazi Koşusu’nun bu yılki mücadelesi 25 Haziran 2023 Pazar günü gerçekleştirilecek. Gazi galibi olacak safkanın sahibi kasasına yaklaşık 10 milyon TL ödülü koyacak.

Haftada 3 gün Veliefendi keyfi

İstanbul sezonunda yarışlar; Nisan, Mayıs, Haziran, Temmuz, Ağustos, Eylül, Ekim, Kasım aylarında Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri olmak üzere haftada 3 gün yapılacak. Eylül'ün ilk haftasında Uluslararası Yarış Festivali nedeniyle Cuma yerine Cumartesi olacak, 14 Mayıs yarışlarının da genel seçim nedeniyle günü değişecek.

Haberin Devamı

770 koşuda atlar der dökecek

İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda İlkbahar - Yaz yarış sezonunda 93 yarış gününde, bölünen koşular hariç olmak üzere 478’i çim ve 292’si sentetik olmak üzere toplamda 770 koşuda safkanlar birincilik için sahaya çıkacak. Bu koşuların 440’ında safkan İngiliz atları, 330’unda safkan Arap atları start alacak.

Cem Boşgelmez

YORUM YAZ