MENÜ

Tolgahan İmal'ın Kocaeli at yarış tahminleri

Kocaeli at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Tolgahan İmal günün programını değerlendirdi.

Tolgahan İmal'ın Kocaeli at yarış tahminleri

23 Ekim Salı Kocaeli at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Tolgahan İmal günün programını değerlendirdi.

Haberin Devamı

Bir kez daha FAST NAVY diyorum...

1.AYAK: Arap taylarının maiden mücadelesinde, çim pistteki ilk startında varlık gösteremeyen KUTLUŞAHIM, akabinde katıldığı kum yarışında ise tatminkar bir ikincilik elde etti. Çok daha iyi durumda katılacağı koşuyu, ekürisi ile birlikte lehine çevirebilir. Grubun deneyimli ve istikrarlı tayı OĞLUM HÜSO, ara sonrası dinçlik yapma ihtimali bulunan SALİHİM ve son yarışında kıpırdayan KOBRARECO ise ekürilerin en ufak hatasında devreye girecek rakipleridir.

2.AYAK: Sahalarımızdaki en eşkalli atlardan birisi olan KOVADA, önde istediği tempoyu bulduğu yarışlarında üst düzey performanslara imza atmakta. Son yarışlarıyla birlikte formunu geliştiren safkan, çıktığı gibi kazanabilir. Seri birincilikleriyle dikkatleri üzerine çeken DEMİRDEN, son metrelerdeki ataklarıyla sürpriz sonuçlar alabilen BERATBEY, inatçı karakteriyle RUSDAMAT, son haftalarda fit duruma gelen FORDTA TEK, son yarışında çim pistten etkilenen KÜÇÜK ERAY ve Kocaeli kumunda farklı koşan TUTARLI ise sırasıyla önereceğim diğer isimler.

Haberin Devamı

3.AYAK: Günün bir başka zorlu mücadelesiyle karşı karşıyayız. Önde boş kaldığında neler yapabileceğini son yarışında gösteren UNDAUNTED, güzel eşkaliyle takibimdeki isimlerden NEW TRANSATLANTIC, üstün formu ve uygun sıkletiyle TLOS, yarış gördükçe formunu geliştiren GADDARA, starttan iyi çıkması halinde ARKANSAS SOUL, son metrelerde devreye girebilen İLKERBEYLİ ve sezon başındaki günlerine dönmeye çalışan OSMANİYE ÇOCUĞU sırlamasını mümkün olduğunca değerlendirmeye alalım.

4.AYAK: 2 yaşlı İngiliz taylarının KV-6 mücadelesinde, kaba kum pistte oldukça farklı olan FAST NAVY, son yarışında güzel bir bekleme yaparak düzlükteki güçlü akınlarıyla potoya ilk ulaşan isim oldu. Benzer koşullarda katılacağı bu mücadeleyi de uyumlu jokeyi idaresinde kazanmaya yakındır. Banko yazma riskine değer düşüncesindeyim.

5.AYAK: İsim babası olduğum ELFİDAM, özellikle kaba kum pistte farklı performanslara imza atmakta. İlgilileri de safkana çok doğru yarışlar seçerek istikrarını bozmadan başarılarına katkıda bulunuyorlar. Bugün için sıklet dezavantajına rağmen uygun rakiplerini geride bırakabilir. Kazandığı yarışında hayranlık uyandıran LADY OF KANEKO ise nazarımda yegane rakibidir.

Haberin Devamı

6.AYAK: Hazırlıklarını İstanbul’da tamamlayan FIRNIZ, son günlerde çok iyi duruma geldi. Deklare sabahı Veliefendi Hipodromunda gördüğüm safkan, adeta tırnağının ucundaydı. Ekibi de bu yarış oldukça iddialılar. Dolayısıyla benim de ilk şans verdiğim isim...Bu gibi gruplarda daima iş yapabilecek potansiyelde olan SHAHBANDAR ve Kocaeli pistinde güzel yarışları bulunan LORD OF TIME ise öncelikli rakipleridir. Şansınız ve bahtınız açık olsun...

(6.8.9.5 ) ( 4.6.1.3.2.8.7 ) ( 4.8.11.3.1.5.6 ) ( 1 ) ( 2.7) ( 12.6.1 )

YORUM YAZ