MENÜ

Tolgahan İmal'ın İstanbul at yarış tahminleri

İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Tolgahan İmal günün programını değerlendirdi.

Tolgahan İmal'ın İstanbul at yarış tahminleri

19 Ekim Cuma İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Tolgahan İmal günün programını değerlendirdi.

Haberin Devamı

KARTAL KIZ artık kazansın…

1.AYAK: Güçleri yakın Arap atlarının mücadelesinde, uzun süren sessizliğini son startını kazanarak bozan AKSOYAK, dışındaki rakibi Kaftan’a faul yaptığı için ikinciliğe atılmıştı. Her ne olursa olsun sergilediği performansı takdire şayandı. Toparlandığını kanıtlayan yetenekli safkan, lehine koşullar altında birinciliğin en güçlü adayıdır. Güzel eşkali ve tatminkar performansları ile her sezon şartlarını dolduran AKHUN, mütemadiyen iyi koşan YURTTAY, son metrelerdeki kuvvetli ataklarıyla AKSAKAL ve toparlanma aşamasındaki KOLARAFET ise sırasıyla önereceğim rakipleridir.

2.AYAK: Ülkemize inanılmaz uyumlu bir aygır olan Artie Schiller kızı Lemen Schiller’in yetenekli temsilcisi BACKSTAGE, uzun mesafeye olan yatkınlığı ile üst üste etkili yarışlara imza attı. İlgililerinin doğru yarış tercihleri ile başarılarına bir yenisini ilave edebilir. Son yarışını kazanarak tabela içindeki yarışlarını birincilikle taçlandıran ÖCAL TAY, istikrar abidesi kısrak OVER ALL, sürpriz birinciliğinde potoya akışlı giren DİABOLİK ve beklenmedik anlarda sahneye çıkabilen SHANGHAIS GIRL ise favorinin en ufak hatasında devreye girecek rakipleridir.

Haberin Devamı

3.AYAK: Günen Ökten Koşusunda, sentetik pistte koştuğu yarışların dördünü kazanıp, birinde ise ikinci olarak jenerasyonun en iyi kum pist taylarından birisi olduğunu kanıtlayan RUBUCO, devam eden üstün formuyla bir kez daha kazanabilir. Süper kısrak Mamma Mia’nin fit durumdaki yetenekli tayı ENJOY, son yarışında sprintinde geciken GOLD POLAT, klas jokeyinin tercihiyle JIMINY CRICKET ve alt grupta kolay kazanan THE POWER ise ilk planda rakip olarak gördüğüm diğer taylar.

4.AYAK: KV-7 Anadolu Hisarı Koşusunda, son yarışlarında sert rakipleri arasında mücadele eden ve tabela dışı kalan ALİŞİR, bu kez denk rakipleri arasında ve son metrelerde iç kulvardan gerçekleştireceği ataklarıyla birinciliğin en güçlü adayıdır. Son yarışına itibar etmediğim BOYLAM ve düzlüğe liderliği alarak çıkması halinde rakiplerine direnebileceğini düşündüğüm CİVANTAY ise kuponlarda bulunmasını ısrarla önereceğim öncelikli rakipleridir.

Haberin Devamı

5.AYAK: Erken kaybettiğimiz önemli bir değer olan Offlee Wild’in temsilcisi GRASHOF, ilk startını kazanırken muhteşem sprintiyle dikkatime takıldı. Artan tecrübesiyle sertleşen rakiplerini de geride bırakabilir. İlk startından itibaren takibimdeki UĞUR BUBAM, henüz en iyi yarışını koşmadı. Fit durumda katılacağı mücadeleyi lehine çevirebilir. Grubun kalite taylarından CANOĞLUM ve tatminkar yarışlarıyla CAVARADOSSI ise bir sonraki adımda değerlendirmeye alınmalıdır.

6.AYAK: Günün son ayağında Arap taylarının maiden mücadelesini izleyeceğiz. Bu isimler arasında tecrübe ve istikrar bakımından KARTAL KIZ ön plana çıkmakta. Son yarışında düzlüğe liderliği alarak çıkan safkan, biraz da erken yürümesi sebebiyle dışından güçlü rakibine direnemeyerek ikinci kaldı. Bu kez benzer bir performans sergilemesi halinde koşuya ağırlığını koymasını bekliyorum. Günün bankosu olarak FANATİK HİPODROM’un değerli okurlarına önerimdir. Şansınız ve bahtınız açık olsun…

Haberin Devamı

( 6.2.1.4.7 ) ( 2.1.3.6.5 ) ( 5.1.2.3.6 ) ( 1.7.5 ) ( 5.3.1.2 ) ( 4 )

YORUM YAZ