MENÜ

Tolgahan İmal'ın İstanbul at yarış tahminleri

İstanbul at yarış tahminleri... Fanatik hipodrom yazarı Tolgahan İmal günün programını değerlendirdi.

Tolgahan İmal'ın İstanbul at yarış tahminleri

7 Ekim Pazar İstanbul at yarış tahminleri... Fanatik hipodrom yazarı Tolgahan İmal günün programını değerlendirdi.

Haberin Devamı

Mesafesinde PERİ LİNA ve fit durumdaki GOLD POLAT...

1.AYAK: 2 yaşlı dişi İngiliz taylarının maiden mücadelesinde, grubun deneyimli ve istikrarlı safkanı HIGH EGOS GIRL, her yarışında iyiye giden QUEEN FILIK, Ankara’dan iyi durumda gelen TURKISH RANSOM, son tatminkar yarışı ile CİHANGÜL, usta jokeyi ile MY BLITZ ve çok sayıda yarış gören NİSANUR sıralamasını son isme kadar değerlendirmeye alalım.

2.AYAK: G1 Harem Koşusunda, son dönemin en iyi kısraklarının keyifli mücadelesini izleyeceğiz. Kısrak Koşusu galibi PERİ LİNA, uzayan mesafelerde çok daha iyi işlere imza atmakta. Son yarışında nispeten kısa mesafede ve iç kulvarda kalma dezavantajı sebebiyle ikincilikte kalmıştı. Bu kez lehine mesafede en dış kulvarı bulabilirse klas rakiplerinin önünde bitirebilir. Uyumlu jokeyi idaresinde bunu başaracağı kanaatindeyim.

Haberin Devamı

3.AYAK: İlk atım Last Poet ve sonrasında Silk Kaftan başta olmak üzere birçok at aldığım değerli büyüğüm Şerafettin Gedik, atçılığa girmemde en büyük pay sahiplerinden birisiydi. Kendisini bu koşu vesileyse saygıyla anıyoruz. Kazandığı yarışında jokeyinin sonlardaki teşviklerine ziyadesiyle karşılık veren GOLD POLAT, bir kez daha kazanmaya yakındır. Günün bir diğer bankosu olarak okurlarımıza önerimdir.

4.AYAK: KV-25 Kadıköy Koşusunda, sıklet farkları sonuca doğrudan tesir edecektir. Sonlardaki güçlü atakları ve sıklet avantajı ile TEZCANLI ilk şans verdiğim isimdir. Çok daha sert gruplarda başarılı olabilen ŞAHİNTER, son yarışındakinden çok daha iyisini yapabilecek kapasitedeki BUMBAİ ve önde istediği avansı aldığında rakip tanımayan ADİLABİ ise ihmal edilmemesi gereken diğer isimlerdir.

5.AYAK: Muhteşem kısrak Beneklikız’ın soyundan gelen KÜPŞEKER, ilk yarışı hayli parlak olan KING OF BLUE, zamanla iyi işler yapacağını düşündüğüm ANGRY BEAUTIFUL, güzel eşkaliyle PRINCESS SABA ve formunu geliştiren RAIN FLOWER ayrımsız şekilde değerlendirmeye alınması gereken taylar.

6.AYAK: Günün son ayağında denk güçteki sağlamların zorlu mücadelesini izleyeceğiz. Takibimdeki isimlerden VOLTA, sprintini tutturduğunda bu grupları geçebilecek performanslara imza atan REACH THE TOP, sonlarda devreye girecek olan BELEKİ, ideal mesafesinde YİĞİTALP, inişli çıkışlı performansları ile me zaman nasıl koşacağı belli olmayan HECTOR, uzun sprint yeteceğiyle LET ME PASS ve ciddi aşama kaydeden EXEANGER ilk planda ayrımsız şekilde düşünülmelidir. Şansınız ve bahtınız açık olsun...

Haberin Devamı

( 4.8.10.3.5.6 ) ( 8 ) ( 1 ) ( 9.1.6.4.5 ) ( 6.5.1.9.10 ) ( 10.7.1.2.3.4.8 )

YORUM YAZ