MENÜ

Tolgahan İmal'ın İstanbul at yarış tahminleri

İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Tolgahan İmal günün programını değerlendirdi.

Tolgahan İmal'ın İstanbul at yarış tahminleri

21 Eylül Cuma İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Tolgahan İmal günün programını değerlendirdi.

Haberin Devamı

ONURLUEFE ilk kez, THE LAST ROMANCE yine kazanır!

1.AYAK: Şampiyon Uçanbey başta olmak üzere atçılığımıza birçok önemli isim kazandıran Sanibel IA’nın ülkemizdeki ilk temsilcilerinden olan Gülnar’ın tayı AKHARMAN ve Madrabaz gibi sınıf bir atın tam kardeşi olan MAZLUMZÜLFÜKAR ikilisini öncelikle değerlendirmeye alalım. Yarış tecrübesi fazla olan AYDEMİRBEY, benzer durumdaki BAĞRIYANIK, sonlardaki ataklarıyla SOKAK KRALI, henüz gerçek gücünü yansıtamayan SANTOLİNA ve son yarışından daha iyi koşmasını beklediğim ŞEPŞEKER ise bir sonraki adımda önereceğim isimler.

2.AYAK: Güzel eşkaliyle henüz yarış hayatına başlamadan gözlemlediğim CARUSO, ahırlar bölgesindeki asabi hareketleri ile dikkat çekmekteydi. Akabinde katıldığı yarışlarında tatminkar performanslara imza atan safkan, birçoğunu daha evvel geride bıraktığı rakipleri arasında birinciliğin en güçlü adayıdır. Etkili sprintiyle MAGIC BULLET, seri stiliyle VOLTA, bir türlü kazanamasa da fena koşmayan NAÇAL, formda jokeyiyle TİJİWARE ve yeterli formuyla CRASSUS ise mutlak suretle kuponlardaki yerini almalıdır.

Haberin Devamı

3.AYAK: Türkiye Yarış Atı Yetiştiricileri ve Sahipleri Derneği adına düzenlenen koşuda, geşecek vaat eden taylardan birisi olan YAMANLARBEYİ, Ankara’daki son startında ikinci olmasına rağmen nazarımda kazanmış kadar iyi koştu. Aşina olduğu İstanbul çiminde favorimdir. Avrupa’nın en iyi aygırlarından birisi olan Cape Cross’un son jenerasyon taylarından olan FEARLESS ACTION, katıldığı tek koşuyu kolay kazanarak ilerisi için olumlu düşünceler bırakan LONG RUNNER ve sezonun flaş taylarından BOLD BOY ise sert rakipleridir.

4.AYAK: Zamanla çok daha iyi yerlere geleceğini düşündüğüm taylardan birisi olan ONURLUEFE, yarış hayatına üçüncülükle başladıktan sonra katıldığı ikinci startında düzlüğe jokeyinin kontrolünde ama hayli gerilerde çıkmıştı. Kalan metrelerde öndeki iki rakibi farkı açmasına rağmen gerçekleştirdiği güçlü ataklarıyla farkı azaltıp, potoya da oldukça istekli fulelerle girmesiyle dikkatime takıldı. Usta jokeyinin de ısrarlı tercihinin boşuna olmadığını düşünüyorum. Günün ilk bankosu olarak FANATİK HİPODROM okurlarına önerimdir.

Haberin Devamı

5.AYAK: Safkan İngiliz Atı Yetiştiricileri ve Sahipleri Derneği adına düzenlenen mücadelede, katıldığı beş koşuyu da gösterişli şekilde kazanarak şimdiye kadar geçilmeyen THE LAST ROMANCE, adeta gözlerimizin pasını siliyor. Son dönemde izlediğimiz en iyi taylardan olduğunu gönül rahatlığı ile söyleyebilirim. Bu koşuyu da kazanarak Çaldıran Koşusuna yenilgisiz şekilde gideceği kanaatindeyim. Günün ikinci bankosu olarak değerlendirmeye alabiliriz.

6.AYAK: Ahırlar bölgesindeki gezintilerinde inanılmaz sağlıklı gördüğüm SİNANLI, uygun rakipleri arasında favorimdir. CİVANTAY, GENÇBERK, ARHANBEY, BOTAN, MİLYONER, SALVO, UMUTLU ve OKGİBİ ise bu zorlu koşuda en ufak hatasında devreye girecek öncelikli rakipleridir. Şansınız ve bahtınız açık olsun…

( 1.6.2.3.7.10.11 ) ( 3.7.10.1.5.6 ) ( 8.3.5.2 ) ( 5 ) ( 9 ) ( 6.4.1.2.3.5.7.12.14 )

YORUM YAZ