MENÜ

'Sihirbaz' geri döndü

Türk atçılığının şampiyon jokeyi Halis Karataş 4 aylık aranın ardından yeniden sahalara geri döndü. Hipodrom.com, Halis Karataş'a İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda çiçek takdim etti.

'Sihirbaz' geri döndü

Türk atçılığının sembol ismi olan "sihirbaz" lakaplı Halis Karataş İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda bu sezonki ilk yarışı için piste çıktı. En son 18 Kasım 2023 tarihinde "Mr Big Shot" isimli safkana binen ve yarışı 2. bitiren baş jokey Halis Karataş, sağlık sorunları nedeniyle kariyerine kısa bir ara vermişti. Bir süredir idmanlarını sürdüren deneyimli jokey sahalara Zincir Koparan isimli safkanla geri döndü. Çarşamba günü İstanbul Veliefendi Hipodromu programında yer alan 6. koşuda Zincir Koparan isimli ata binen Karataş yarışı 3. olarak bitirdi. Veliefendi Hipodromu’na gelen yarışseverler, Halis Karataş’a büyük ilgi gösterdi.

Haberin Devamı

Halis Karataş’ın Zincir Koparan ile katıldığı günün 6. koşusunu Bay Taylan Ahmet Çelik ile kazanırken Alkanlı yarıştan 2. olarak ayrıldı. Halis Karataş’ın bindiği Zincir Koparan 3. olurken Hüküm yarışı 4. bitirdi. Çelik Murat ise yarıştan beşinci olarak ayrıldı.

HİPODROM.COM’DAN ANLAMLI ZİYARET
Türkiye Jokey Kulübü elektronik bayilik lisansıyla hizmet veren yasal ve güvenilir at yarışı bahis platformu Hipodrom.com, Halis Karataş'a padok alanında hoş geldin ziyaretinde bulundu. Koşudan önce Hipodrom.com Genel Müdür Yardımcısı Emre Kokkaya ve TAY TV Genel Yayın Yönetmeni Hakan Cantınaz, ünlü jokeye başarı dileklerini iletti ve çiçek takdim etti.

Halis Karataş, önümüzdeki günlerde at binmeye devam edecek. Ünlü jokeyin kısa vade, handikap, açık grup koşuları ve 2024 Gazi Koşusu’nda mücadele etmesi bekleniyor.

 

 

YORUM YAZ