MENÜ

Serkan Çömez'in Adana at yarış tahminleri

3 Haziran Pazar  Adana at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Serkan Çömez günün programını değerlendirdi.

Serkan Çömez'in Adana at yarış tahminleri

3 Haziran Pazar Adana at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Serkan Çömez günün programını değerlendirdi.

2 BANKOLU PROGRAM

1.AYAK:
Önde nunara götürecek bir çok safkanın olduğu koşuda yarışın yüksek tempolarda geçileceği aşikar olup bir önceki 1400 kum pistinde sonlardaki etkili atakları ile koşuyu lehine çeviren ve son k.v 7 yarışta düzlükte tam sprinte kalkacağı anda trafik sorunu yaşayan ve bir türlü istediği yolu bulamayarak 4. ayrılan ve son günlerde beğendiğim apranti Harun ÇANAKÇI ile start alacak olan RIO BLANDE ilk bankomdur.

2.AYAK:
Formunda önemli gelişmeler gördüğüm ve apranti bindirilip kilo indirimine gidilen KIR ÇELEBİ ilk şanslı isim olup rakipleri sırası ile; BABA BÜLENT, SEVERİM, KÜÇÜK DEMİRKIRIM, BABA METİN, DALLICALI ve son olarak FARİSE şeklindedir.

3.AYAK:
İlk defa kum piste çıkacak safkanların bir araya geldiği koşuda; dilbağı takıldıktan sonra idman pistinde farklılaşan ILICA BEY'e ilk şansı veriyorum. İdman pistinde tatlı tutulan ve ekibinin inandığı LAST WINNER, YOUNG BOY, Hüseyin BUDAK'ın itina ile hazırlayıp bindigi ŞANSLI ÇOCUK yazarak rahat bir yarış izleyebiliriz.

4.AYAK:
Kv 7 mücadelede sürekli üst gruplarda koşan ve yumuşak pistte başarılı yarışlar koşan hafta sonu Adana'da yağmur yağması beklendiği için ilk şansı tempo atı olan KHOR KALBA'ya veriyorum. Rakipleri KHOR KALBA anne kardeşi olan ve çimde bu sefer farklı koşacağını düşündüğüm ORANGE BLOSSOM, ara sonrasi 3 yarış gören ve fit duruma gelen ZÜMRÜT HAN, son yarışında müthiş performans sergileyen YENİ KARTAL ve son yarışını kazanan kısa ara start almasına rağmen ekibinin inandığı SUMMER PICTURES yazarak rahat bir yarış izleyebiliriz.

5.AYAK:
Son startında son viraj dönülürken bariyer dibinden yaptığı ve bariyerden aldığı güç ile son 50 de MACERACI'ya hakim olan ve sürekli geçtiği rakipleri yanında yine kazanmaya yakın olan SİVEREK BEYİ ikinci bankomdur.

6.AYAK:
Son ayakta süprize müsait bir koşu olduğunu düşünerek bir çok safkana şans vermekte olup sıralamam şablondadır.
Hepinize bol şanslar ve iyi hafta sonları diliyorum .

5 //8.15.14.7.5.2.1 // 2.6.4.3 //1.3.6.5.9 //1// 1.3.4.15.12.9.7.5.11.6

Haberin Devamı
YORUM YAZ