MENÜ

Şair Gençer O'nun Kocaeli at yarış tahminleri

16 Ekim Salı Kocaeli at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Şair Gençer O'nun Kocaeli at yarış tahminleri

16 Ekim Salı Kocaeli at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Haberin Devamı

Formu Çok İyi Olan MALERBA Bankomdur

1.Ayak: Kocaeli pistinde ilk ayak yarışımızda Kusursuz Güç ilk atımdır. Bu tayın ilk yarışı İstanbul’daydı ve 5’inci kalmıştı. Bu koşudan sonra Kocaeli pistinde yer alan ve iki ikincilik yapıp daha sonra kazanan Kusursuz Güç daha sonra yine İstanbul’da derece yapamadığı bir yarış koştu. Bursa pistinde şansını 1200 metrede deneyen Çok Yakın isimli rakibine yarım boy ile kaybetmişti. Bu koşuda Çok Yakın isimli tay yine en ciddi rakibi olacak. Balasagun, Bedih, Altınonur, Karaibo ve Afrikaander sırayla şans verdiğim atlar. Sürprize Avcı Cuma veya Sübye bile düşünülür.

2.Ayak: 1800 kum pistteki bu koşuda ilk şansı Malerba’ya vereceğim. Girdiği son yarışında 1500 metrede süratli arıkan Babadöker ardında ikinci kalan Malerba daha önce 2000 metrede kazanmıştı. Rakiplerinin uygunluğu ile banko atımdır.

Haberin Devamı

3.Ayak: İkili tayların bu koşusu sürpriz bitecek gibi gözüküyor. Tecrübesi fazla isimlerden Kızım Azra bu pistte farklı koşmakta olup favorimdir. Munkbath Maiden bir isim ama ilk yarışını bu tip bir yarışta alacaktır. Çilen ve Kızım Nilay daha sonra şans verdiğim atlardır.

4.Ayak: Çim pistte çok tecrübesi olmamasına rağmen son yarışında 2200 metrede ve çimde 4’üncü olan Rusdamat şimdi ideal pistine geri dönüyor olup favorimdir. Derin Sultan kalitesi ile en ciddi rakibidir. Gülenyüz, Manidar, Embirhan ve Seldanınoğlu diğer şans verdiğim atlardır.

5.Ayak: Son iki yarışında KGDB ile koşan ve iki yarışını da tabelada tamamlayan Asmin Gelin ilerlettiği form durumu ile favorimdir. İlk kum yarışı iyi olan Mankencan ise en ciddi rakibi gibi gözüküyor.

6.Ayak: İstanbul dışına gittiği yarışlarında bir hayli başarılı olan Keremtosh 1400 metrede 6’ıncı kaldığı yarışı sonrasında şanslılardan biri olacaktır. Cochabamba, Warm Blooded, Pamuk Baba ve Yaylalı şans verdiğim diğer atlardır.

10 3 1 3 1 2

7 9 7 7 //

3 2 11 3

Haberin Devamı

6 4 4 11

1 1 1

2 9 8

YORUM YAZ