MENÜ

Şair Gençer O'nun İzmir at yarış tahminleri

İzmir at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Şair Gençer O'nun İzmir at yarış tahminleri

6 Nisan Cuma İzmir at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

BÜTÜNAY ve FAIR MONT Güvenebileceğimiz Atlardır

1.Ayak: 3 yaşlı taylara mahsus olan bu koşuda Maiden’den çıkmak için 8 tay mücadele edecek. İstanbul’da hazırladığı dönemde start almadan daha yatkın olduğu kaba kuma giden Scooby Doo isimli tay Powerscourt yavrusu taylarından biridir. Bu tayın İngiltere’de koşan 4 kardeşi de kazanmıştır ve allweather pistlerde yani dört mevsim kullanılan kum pistlerde oldukça başarılıdırlar. Bu durumda İzmir’de ilk yarışını koşup son metrelerde 4’üncülüğe giren Scooby Doo’nun bu kez kazanması beklenebilir. One eye One Heart geçen koşusunda banko yazdığımız gün ikinci kalmıştı bu yarışta da iddialıdır. Sunny Life uyumlu bir eşleşmeye sahip olup son yarışı ile iyi gözüken bu tay diğer iddialı isimdir.

2.Ayak: Çim pistte ve 1900 metrede yapılacak olan yarışın son derece sürprize açık olduğunu görüyoruz. Seluşka ilk bahsedeceğim at olacak. Çim pistte etkili olduğu bilinen bu at formu ilerlediğini sentetik pistteki son dönem yarışlarında da gösterdi. Bu koşu için İzmir’de İstanbul’dan giden safkan iyi formu ile favorimdir. Hira, Kışgülü, Babakayra, Kırtoprak, Gezegen ve Zaman Yolcusu diğer şans verdiğim atlardır.

3.Ayak: 2017 yılında iki koşuda start alan Turkish Legend başarısız kaldıktan sonra 2018’deki ilk mücadelesini kazanmıştı. Verdiği aradan sonra dönüşü iyi olan bu tay Fransa satışında F.Sponza’ya tavsiyem zerine alınan kalite pedigrili Quilanga isimli kısrağın yavrusudur. 2000 metrede G3 galibi olan Quilanga yavrusu olarak turkish Legend’ın mesafeli koşularda iyi olmasını bekleyebiliriz. Doino Gold, Tınasoğlu ikilisi rakibi atlardır.

4.Ayak: Son iki yarışında Serdümen gibi seri birincilikleri ile dikkat çeken bir rakibe kaybeden Bütünay bu grupta ilk şanslı atımdır. Güçlü rakibinin olmadığı bu grupta tecrübesi ile kazanmasını bekliyorum.

5.Ayak: Kalitesi bilinen bir isim Şahpazlı kariyerinin 24’üncü birinciliğine 1600 metrede ulaştı. Aprantisi ile uyum sağlayan ve iki koşudur kazanan Şahpazlı uygun rakipler arasında yine kazanabilir. Ancak Güngör Ağa ve Excalibur gibi hatasını kollayacak iki isim yanına yazılarak cazip bir sonuç beklenebilir.

6.Ayak: Çim pistte iyi bir at olan Fair Mont son yarışında 4 aylık aradan sonra harika koştu ve son ana kadar kazanır durumdaydı. Ancak fotoya giren isimler burun-burun farklarla sıralandı ve Yalpagan kazanırken Toprakhan ikinci oldu ve Fair Mont üçüncü kalmıştı. Bu kez kazanması normal sonuç olur.

6 10 5 3 3 1
3 5 2 //
7 13 3 2
11 1
9
2
7

Haberin Devamı
YORUM YAZ