MENÜ

Şair Gençer O'nun İstanbul at yarış tahminleri

İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Şair Gençer O'nun İstanbul at yarış tahminleri

14 Ekim Pazar İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Haberin Devamı

TAYKUT için Hatay Sonrası Haralar Hedefi Gerçekleşmeye Yakın..

1.Ayak: 1600 metre çim pistteki bu koşuda grubun en istikrarlı ismi Öncüpınar olarak gözüküyor. Son yarışında çim pistte ilk kez iyi koşan ve kazanan Öncüpınar favorilerden biri olacaktır. Ancak mesafenin orta mesafe olması ile Berkuk isimli kısrak da iyi sonuç alabilir. Göz Ağrısı bu rakipler yanına ilave atımdır. Geniş oyunlara çimde tecrübesi az olsa da Varlıklı ve uzunda başarılı olan Alturbo yazabiliriz.

2.Ayak: Sentetik pistte orta mesafede yapılacak olan bu önemli koşuda Batman Aslanı ilk şanslı atımdır. Bu piste 4 kez çıkan Batman Aslanı 2100 metrede ilk handikap denemesinde 4’üncü olup vasat gözükse de 2018’de girdiği Yıldız Sarayı A2 ve Nail Avunduk G3 gibi arışlarda 1500 metrede kazandı. Son sentetik yarışı 1500 metrede Nedim Ökmen’de ikinci kalan Batman Aslanı favorimdir. Sentetik pistte Haralar Gr1 galibi olan ve Kanuni Sultan Süleyman G1’de 2017 4’üncüsü olan Denizim ikinci atımdır. Daha sonra Aşemez ve Yeltay ikilisi önde rahat kalırlarsa şanslıdır.

Haberin Devamı

3.Ayak: Sedat Üründül adına yapılacak olan yarış ile anılacak ve 1400 metredeki koşuda geçen yarışında banko yazdığımız Drive Faster favorimdir. Invincible Spirit gibi Avrupa’da çok iyi işler yapan bir aygırın temsilcisi olan bu arıkanın rakibi ise mesafesinde Miss Eleni olur. The Daughter Sun, Storm Sea Swell ve İlkaan diğer şans verdiğim atlardır.

4.Ayak: Son yarışında beklenen sonucu alamayan Valencia bu sezonun yorgunluğunu hissediyorsa bu grupta büyük beklenti ile koşacak ve yarışsever ters köşe kalabilir. Valencia’dan normal bir koşu yaparsa beklenen birincilik gelebilir ama yanına Şeker Hanım yazacağım.

5.Ayak: Kariyerinde 11 yarış koşan ve 4 kez geçilen Taykut bu koşulardan ikisini ekürisi Çaltepe’ye kaybetmişti. Sentetikte ilk kez koşuyor olsa da Hatay Koşusu galibiyeti sonrası yine kazanır düşüncesindeyim.

6.Ayak: İlk yarışında Power Sword’un liderliğinde giden yarışta son metrelerde Pastoral Senfoni iyi koştu ve kazanmıştı. Monaco ise ikinciliği 1 boy ile Power Sword önünde elde etmişti. Monaco beklendiği üzere burada kazanacaktır.

Haberin Devamı

1 2 3 7 6 6

3 4 2 //

4 1 7 5

7 10 6

6 1

YORUM YAZ