MENÜ

Şair Gençer O'nun Adana at yarış tahminleri

Adana at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Şair Gençer O'nun Adana at yarış tahminleri

03 Nisan Salı Adana at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Güvendiğim atlar HASAFET ve ASTRAKHAN

1.Ayak: Altılı Ganyan’a başlayacağımız koşu 1900 metrede olacak ve hand-17 olan bu grupta James Bond, Hoy Hooy, Ertuğrul ve Great Respect gibi isimleri izleyeceğiz. Last Point’e geçildiği koşusu bu grup için yeterli olan James Bond mesafeye yatkınlığı ile favorimdir. Hoy Hooy, Ertuğrul ve Great Respect form olarak rakipleridir. Daha geniş düşünenlere Yolcu Han’ı sürpriz olarak öneririm.

2.Ayak: 1400 metrede Adana’da Lamazi arkasında ikinci kaldıktan sonra Fırtınam isimli at için beklenti Maiden’den çıkar yönündeydi. Ancak bu at son yarışında 1300 metrede Nida Sultan’a geçilip ikinci kaldı. Bu grupta ilk şansı vereceğim. Özgünhan yavrusu safkan bu aralar kazanacak koşu arıyor. Formunda ciddi ilerlemeler olduğunu yazdıktan sonra iki koşudur takipte olduğum Şivenüma ve son yarışında beklediğim gibi iyi koşan Gölü yiğit rakipleridir.

3.Ayak: Son koşusunda Kv8 grubunda koşan ve 2000 metrede tabela dışında kalan Dux beklenenden kötü olduğu bu yarışıyla ölçü alınmamalıdır.. Bu kez grup daha uygun gözükmekte olup öne çıkacaktır. Benzer şekilde son yarışında üçüncü kalırken kazanan Headman’den biraz geride kalmış olan Lualua ise grubun iyi atlarından biri olup şanlılardandır. Eco Lion, Samravhan ise sürpriz atlarımdır.

4.Ayak: Son koşularında A2, Kv8 ve G2 koşan Hasafet az farkla açık-2 grupta Oğlum Berat önünde yer almayı başarmıştı. Uygunlaşan rakipler arasında sonuca gitmesi beklenmelidir.

5.Ayak: 1900 metrede yapılacak olan hand-16 yarışta 4 yaşlı Arap atları mücadele edecekler. Form olarak iyi gördüğüm Vaat bakalım başarılarına bu grupta da devam edebilecek mi? Astrakhan ise son yarışındaki üçüncülüğü arkasına bu grupta kazanmaya yakın gözüküyor.

6.Ayak: 1300 metrede yapılacak olan Maiden koşu oldukça zorlu bir yarış olacaktır. Larasu tecrübesi ile öne çıkıyor. Geçen koşusunda da çok güvendiğimiz bu isim çimde 4’üncü kalmıştı. Bu grupta Özhaber Sultan, Poyrazım, Arslan Rüzgarı, Liyahanım gibi rakipler ile beraber yazılabilir.

2 8 1 1 1 7
6 9 3 //
3 4 4 10
8 6 6
9 1
8

Haberin Devamı
YORUM YAZ