MENÜ

İzmir at yarış tahminleri - Ercan Fırtına'nın yorumları

Perşembe İzmir At yarış tahminleri... Fanatik Hipodrom yazarı Ercan Fırtına günün yarışlarını değerlendirdi.

İzmir at yarış tahminleri - Ercan Fırtına'nın yorumları

11 Mayıs Perşembe İzmir At yarış tahminleri... Fanatik Hipodrom yazarı Ercan Fırtına günün yarışlarını değerlendirdi.

İZMİR YORUMLARIM

1. AYAK : Efendim İzmir bugünün ilk ayağında Kralınadamı geçen gün ters bir ganyanla bişr kazandı kral’ ın yanında ne kadar vezir filan varsa tertemiz etti usta, bakalım aynı başarıyı bir daha gösterebilecekmi bende merakla bekliyorum, gerçi hoş fazla merak iyi bi şey değil ama olsun bu seferlikte böyle olsun abi, Poyrazefe, Katiphan, Liderbatur, Fırat Ağa, Kovboy ve Güçlüberkay bu geçen hafta hepimizi tertemiz eden erkenden yayan yabıldak eve yollayan kerata Kralınadamını geçmeye çalışacak muhtemel isimlerdir bunuda belirtmiş olalım.

2. AYAK : Adıvar ve Sende Gel sanki azcık önde gibiler ama bu tip yarışlarda bazen acaipte atlar gelebiliyor arkadaş, Grıffon, Nessu Mosa, The Revenant, Varm Blooded, Moğaçhan ve ıcıkta Bold Falcon sırasıyla yazim diyorum ya bakim nasıl olacak bu işin sonu.

3. AYAK : İki yarıştır çaktırmadan izliyorum belikli vidaları tam sıkılmamış gibi ama ilerde kendi çapında iyi at olacağına kesinlikle inanıyorum tabi Kadir Mevla kaza bela vermedikçe işte bu safkan Gallopıng Lord olup, ben gelir gelmez at yarışıdır bilinmez ama en azından geleceğe dair bir farkındalık yaratması adına tek atacağım en azından öleceksemde atın adı bile geçmeyecekse bile erkekçe ölim abi, ney ney neyyy Bekir emmi inşallah mı dedin, vallahi daha ben sana bi şey demiyom arkadaş, adama bak yahu inşallah diyor töbe töbeeeee.

4. AYAK : Bu atların çoğu genelde kum pistte koştular ve bugün çim pistte koşacaklar kimin nasıl koşacağını ancak Allah bilir abi, sağdan beklen soldan gelir, önden beklen arkadan gelir yani kısaca sonucunda favori bile çıkıp gelse bence riskli bir yarış ona göre azcık temkinli olmakta fayda var diye düşünüyorum.

5. AYAK : Ulakçı ve Tornacı yazacağım oldu oldu, olmazsa napim abi bende futbolcular gibi maç sonu televizyona çıkıp demeç verir gibi önümüzdeki maçlara bakacazzz artık dicem,

6. AYAK : Günün en son ayağına geldik ohh ne geldik, Hira son yarışını koşarsa kazanır, ama ya gelmezse işte Hira’ dan sonrası resmen tufan abi, kar, boran, ayaz kış, işte bundan sonrasında tıkanıp kalıyorum işin ondan sonrasını çözemiyorum, Fethiye dicem iki yarıştır kötü koşuyor, diğerlerinde kimi desem boş abi, içimden bir ses ya Hira çıkıp gelecek yada 30 liralık bir at yarışı kazanacak herkesi basmane’ den aktarmalı bornova’ ya yollicak gibime geliyor. Gülmeyin ama bir ara lan kimseye ne bilecek anasını satim, gözümü kapatim kalemi elime alim bültene dürtükleyim dedim bu seferde ben kendi kendime güldüm lan oğlum delimizin divanemisin bunu sakın kimseciklere söyleme Bekir emmigil seni rezil ederler dedim son anda vazgeçtim abi, vallahi abi ister kızın ister şey edin ama Kışgülü ile ahırdaş ekürisi olan Zemzemkızı yazıp köşeye çekileceğim ama içimden bir ses bilemedin fırtoooo bilemedin ıskaladın diyor vallahide diyor billahide diyor ya napim artık ölüm bir gün fiğan iki gün, ya herro ya merroooo, hani eski Cüneyt arkın filimleri vardı ya en son sahnesinde hatırlarım adana da sinemadayız karamurat veya battal gazi son sahnede atıyla son sürat kaleye gider çünkü sevdiği kızı kurtaracaktır, abi yemin ederim salon alkıştan yıkılırdı benimkiside o hesap son bir hamle ile Hira’ nın yanına iki at yazıp kızı kurtamaya giderken ceketimin arka tarafı var ya işte tam ordan üç dene ok yedim işte bende öyle gibiyim şu an aynı öyle hissediyom, zaten başarsam dicem ki bu anam içinnnnnnn, ( sinema yıkılıyorrrr ) bu babam için şak şakkk şakkk alkışlar alkışlar, buda Bekir emmi için yuhhhhhh filan derken bugünde geldik sona, herkese selam eder, saygı ve sevgilerimle. I LOVE YOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

İZMİR ALTILIM

( 7-1-5-3-4-6-11 ) ( 2-11-7-9-12-14-8-4 ) ( 14 ) ( HEPSİ ) ( 5-4 ) ( 2-8-10 )

Haberin Devamı
YORUM YAZ