MENÜ

Gökhan Yalçınkaya'nın Diyarbakır at yarış tahminleri

Diyarbakır at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi.

Gökhan Yalçınkaya'nın Diyarbakır at yarış tahminleri

23 Ekim Salı Diyarbakır at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi.

Haberin Devamı

MIĞÇININ KIZI hemcinslerini üzer

1.AYAK:Yarışa baktığımızda ‘’Yalazbeyi, Delicihan, Archipelagos’’ gibi genel anlamda arkalarda sıkılıp önlerde gitmeyi yeğleyen isimler var. Süratli gideceği gün gibi aşikar gözüken koşuda ilk başta uzun sprint yetenekli atlardan KAZAZEDE’yi yazalım ki ilk ayaktan kazazede olmayalım. Bu aralar çok iyi durumda, yarışlarına da yansıtıyor. Açık yarıştan buraya gelecek. Ön tarafa ekürisini de fedai olarak yollayacaklar. İkinci şans verdiğim isim ŞUBATHAN’dır. Diyarbakır pistinde geçmişte de farklı koşmuştur, şimdide iyi koşuyor. Pek çok kez yaşadığı start problemini iki yarıştır yaşamıyor. O da açık yarıştan gelecek, tam mesafesinde koşuyor. Daha sonra EMİRGAN tutuyorum. Geçen hafta Elazığda herkesin dilindeydi, bugun yarın süsler. F.Yardımcı faktörü de olacağı için atlamak istemiyorum. Yarışları üst üste gelmesine rağmen çok iyi durumda olan SULTANDAN ile stili rakipleri bulunmasına rağmen, kendini yarışa verdiği zamanlarda o rakiplerini çok çabuk devre dışı bırakabilen Hüseyin’in gözbebeği YALAZBEYİ koşuda söz sahibi olabileceğini düşündüğüm diğer isimlerdir.

Haberin Devamı

2.AYAK:ASRASYAD, her geçen gün daha iyi duruma gelen bir safkan. İki yarıştır da ağır kilolarla koşuyor. Bu kez sıkleti normale biniyor, binicisi de bu at üzerinde ısrar ediyor, kuponlarda öncelikle bulunmalıdır, ben ilk şansı veriyorum. BABA SAHAKIRAN, ‘’Asrasyad’’ ın ikinci olduğu son yarışın 38 saliseyle üçüncüsü. 59 kilodan 53’5 deklare oluyor, rahatlatacaktır. Bu ata iki yarıştır taktığı dilbağı yaramış gözüküyor. Bu yarışla birlikte takibe almakta fayda var. İNCİTAY, hazır kıta girdiği geçen haftaki koşusunda, yarışın üçüncüsü olan ve en dışardan çıkan ‘’Ezmira’’ nın start çıkışında en dışardan içeri doğru hamle yapıp kendisini ve pek çok atı katlettiğinden dolayı bekleneni veremedi, ki aynı yarışta İsmail Katı da ‘’Batugül’’ le devrilmişti. Ona geçmiş olsun. Kısrak bugun tatlı bir sürprize imza atabilir. REMİLİKIZ, hem yarışın yükünü çekip hem sonunu getirdiği geçen koşusunda çok iyiydi. Durumunu muntazam idmanlarla devam ettiriyor, seri yapabilir. KÜRTKIZ’i da takip ediyorum, ters bir ata benziyor, umulmadık bir yerde birilerini zengin edecek ama nerde? Sona ekledim.

Haberin Devamı

3.AYAK:Ömer Halim Aydın yetiştirmesi bir safkan olup, geçen ay Ankara’daki Satış Koşusunda 80 bin bedelle el değiştiren, ki Şartları açık yetenekli bir at. İyi bir ahır bakımı ve düzenli yarış programı seçilirse satın alındığı paranın 4 katını kazandırır, vurguladığım isim TATVAN BEYİ, yeni ekibinde katıldığı ilk Diyarbakır sınavında fena koşmadı. Bir nevi pisti tanıdı diyebiliriz. Koşu gidişatlı hem kaçabilen hem bekleyebilen safkandan bugun etkili bir performans bekliyorum, favorimdir. 108 handikap puanından da anlayacağınız üzere klas bir isim olan, verdiği 35 günlük istihrat sürecinin kendisine çok iyi geldiğini idmanlarına yanısıttığını öğrendiğim FRATELLİ, rakip gördüğüm ilk isim olup, çok süratli gitmeye aday koşuda bekleme işini abartmazsa çok iyi durumuyla günün bombasını patlatabilir diyeceğim ÖZÜN, bu kez daha rahat koşacağı mesafeye dönen fit durumdaki CHEAT, 5 ay aradan sonra üst üste gördüğü iki yarış itibariyle kondüsyon eksiklerini kapatıp istenilen form düzeyine ulaşan çok inatçı safkan ZEUS yarışta şans verdiğim diğer atlardır.

Haberin Devamı

4.AYAK:İyi durumunu düzenli idmanlarla devam ettiren, geçen yarışında kazanan at ‘’Golden’’ çok koşunca ona pek de yapacak bir şeyi bulunmayan ve grup içerisinde mesafede 1.15’leri gören tek kısrak olan MIĞÇININ KIZI’nın fit dumuyla bu hemcinsleri arasında kazanarak yoluna devam edeceği kanaatindeyim. Siz değerli FANATİK HİPODROM okuyucularına Diyarbakırın bankosu olarak öneriyorum.

5.AYAK: Kulaklık takıldığı 2 hafta önceki koşusunda kazanan atla arasındaki farkı, yuvarlak hesap 1 saniye civarlarına indirirken aşamalar içerisinde olduğunun sinyalini veren ve bu koşuda apranti indirimine gidilen DİEFRUZ, favorimdir. İlk kez koşacak olmalarına rağmen hazır taylar olduklarını öğrendiğim HEMŞİRE ve FOCUS ikilisi öncelikli rakip gördüğüm isimler olup, hem kendisi hem ekürisi maidenlerde pek çok kez Agf çıkan grubun pişkin isimlerinden İLKDENİZİM ve gelişmeye başlayan YALNIZKIZ şans verdiğim daha sonraki isimlerdir.

Haberin Devamı

6.AYAK:Formunda önemli gelişmeler gözlenen, pek çok hemcinsinde apranti indirimine gidilmesine rağmen, kendisinde gidilmemesi ata olan güvene ve yarışın riske girdirilmek istenmemesine işaret eden SAĞNAKHAN, bu pistde koştuğu ilk yarışını olumlu bulduğum, Diyarbakır kulislerinde de kulaktan kulağa dolaştığı duyumunu aldığım SON SÜRAT, bu kez kilosu normale binen ters at KISMET KIZ, Pazar günü Adana’da kaydı olduğu çim yarışından silinip buraya hedeflenen DENGİZKIZI dörtlüsü öne çıkardığım kısraklardır diyor huzurlarınızdan ayrılıyorum. Yeni haftanın başlangıcında herkese sağlıklı, huzurlu bir hafta diliyorum. Bol Şanslar..

4,1,7,8,5 // 5,6,7,1,8 // 8,7,9,6,11 // 7 // 2,5,3,6,11 // 9,5,7,15

YORUM YAZ