MENÜ

Eray Balcı'nın Kocaeli at yarış tahminleri

Kocaeli at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

Eray Balcı'nın Kocaeli at yarış tahminleri

23 Temmuz Pazartesi Kocaeli at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

KOCAELİ'DE PLASELERIN GÜNÜ OLABİLİR...

1.AYAK: Az atlı Kocaeli programına ilk bakışta misliye yatkın bir program gibi gözükse de favorilerin düşmesi halinde düşünülenin çok daha üzerinde bir ikramiye söz konusu olabilir. Altı aylık aradan sonra iki yarış gören ALTUNSARAY'ın bugün kötü koşmak için mazeretinin kalmadığı düşüncesindeyim. Artık bu mesafeleri çıkarabilecek yarış kondisyonuna sahip safkanın birinciliğin en güçlü adayı olduğuna inanıyorum. Veliahtım, Yedikaranfil, Ruat ve Kovada'nın varlığı doğal olarak yarışın normalin üzerinde bir tempoyla koşulmasına sebebiyet verecektir. Olası bu sert tempo ise arkalarda pusuya yatan BAŞKAYNAK'ın var olan şans yüzdesinin çok daha yükseklere çıkmasını sağlayacaktır. Aynı gidişatı değerlendirecek bir diğer safkan YOL BULAN ise son haftaların flaş jokeyi Özcan Yıldırım idaresinde sonlarda yapacağı ataklarıyla sonuca ulaşabilecek isimlerden bir diğeri olarak kuponlara yazılmalıdır.

2.AYAK: Son koşusunda yarış kazanmış rakiplerle koşmayı tercihleyince birinciyle arasında dört saniye farkla dördüncü olan CHAMPION LADY İstanbul'dan buraya gelen tayların yarış kazanmalarının çok uzun sürmediği gerçeğinden yola çıkarak HIGH EGOS GIRL ve PUSULA maiden mücadenin öne çıkan isimleri olur. Dişilere mahsus koşuda; el değiştiren ZUMRE üç aya yakın bir araya rağmen hazırlıkları bu koşu için yeterli olan ALLOGUARD ve grubun en tecrübelisi MY VALENTINE sürprizde önereceğim taylardır.

3.AYAK: İzbatur'un istikrarlı temsilcisi EZİNEGELİNİ ve Kaizbert'in kumu daha etkili koşan yavrusu MALAKKA mücadelesi bana göre birinciyi belirler.

4.AYAK: Beş erkek rakibiyle birden harbe girecek olan PRINCESS DI için en büyük avantaj rakiplerinin çoğunun benzer stilli olmasıdır. Öndeki sürati sonlarda yapacağı etkili ataklarıyla lehine çevireceğine inandığım kısrağa ilk şansı vermek istiyorum. Son koşusunda Good Curry gibi krala kafa tutmanın bir bedeli olup olmayacağı GOLD FOOT'un göstereceği performans sonrası belli olacak. Kaba kumu daha iyi koşabilen İLKAAN ve bu mesafelerde karşıma almaktan çekindiğim isimlerden MY ROYAL SUN sırasıyla rakipleri olur.

5.AYAK: Sahaya indiği andan itibaren kalitesinden şüphe etmediğimi belirttiğim SUPERSTAR LADY son koşununda sürprizi yaparken bizim de altılı ganyanı bulmamıza katkıda bulunan isim olmuştu. Açıkçası Sadettin Boyraz'ın da müthiş binişini belirtmeden geçmeyelim. Kestirmeden söyleyeyim; benzer performansı bugün de beklediğim kısrağı günün limanı olarak risk edebiliriz. Rakip arayan okurlarımız; CRICOOR ve GÖNÜL KIRMAZ yazsınlar.

6.AYAK: Son yarışını başka bir yarışın galonunu yapar edasında kazanan RINALDO sertleşen gruba rağmen ilk atımdır. VIHIGHPE ve BABAROS ikilisi bu tayın rakipleri olur. Son ayağın bombasını SON KABADAYI yapar.

8-4-7 // 3-5-8-10-1-7 // 3-2 // 6-3-4 // 4---2-1 // 5-2-1-12

Haberin Devamı
YORUM YAZ