MENÜ

Eray Balcı'nın Elazığ at yarış tahminleri

İzmir at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

Eray Balcı'nın Elazığ at yarış tahminleri

12 Eylül Çarşamba Elazığ at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

Haberin Devamı

SON AYAĞA GELELİM...

1.AYAK: 4 ve yukarı yaşlı Arap safkanlarının Şartlı-5 yarışında, benzer rakipler topluluğu ile start aldığı son koşusunda yarışa 4-5 boy tereddütlü başlayan ŞUBATHAN ön tarafta olan sert tempoyu da değerlendirip sonlarda yaptığı güçlü ataklarıyla üçüncülük elde ederken takibimize girmişti. Bugün Rojhat Kızı ve ona eşlik edebilecek her hangi bir rakibin varlığı ibreyi bu safkana döndürür, öncelikle kuponlara yazılmalıdır. Aynı koşunun galip ayrılan safkanı ALTINSİMA da benzer gidişattan istifade edebilir. Dört buçuk aylık aranın ardından üç yarış görüp bu yarışların sonuncusu olan koşudan ikincilikle ayrılan SEÇKİNER'in bu hafta idman pistinde; 400/28,5---800/59 ÇR işiyle gireceği koşunun en şanslı isimlerinden biri olacağını düşünüyorum. Yarış biizm düşüncemizin tam aksine yavaş gidecek olursa önlerde boş kalacak ROJHAT KIZI ve son yarışlarında ciddi form düşüklükleri yaşayan BABA SÖNMEZ ile GÖKBAKIR bilinen kaliteleriyle ihmale gelmezler.

Haberin Devamı

2.AYAK: Bir çoğunun kazanma konusunda ciddi sorunlar yaşayan, bir kısmının da bu mesafe performansları düşük 4 ve yukarı yaşlı Arap kısraklarının mücadelesinde, kısraklar arasındaki cidid sıklet farkları sürprizi de beraberinde getirebilir. İmkanlar dahilinde hepsi yapmanın yararımıza olacağı koşuda bir sıralama vermek gerekirse; KISMET KIZ, ADALETKAYA, ALANGOYA, FRENKBAĞI, PRENSES NAZ ve HAYALET SÜVARİ benin süzgecimim üst kısmında kalan isimlerdir.

3.AYAK: Elazığ pistinde start aldığı koşuların hiç birisinden birincilik çıkaramayan RODOLFO bu denli uygun rakipler yanında bu şanssızlığına son verebilir. Maiden serüvenine son verdiği yarışıyla üst gruplara göz kırpan SPRING THE SUN Medvina gibi gibi mesafeye yatkın kısrağın yavrusu MAYDO HAN ve Dai Jin temsilcisi PIRATE KING yüksek ikramiye hedefleyen kuponlar için önereceğim isimlerdir.

4.AYAK: Yarış hayatının ilk deneyiminde tecrübeli rakipler yanında çok tatminkar bir yarış koşan STEEK RUNNER bugün bir kulvar avantajını elinde bulundurduğu koşunun en şanslı tayı olur. Düzlük üzerinde ciddi ara kapatarak az farklarla üçüncü kaldığı yarışını çok beğendiğim TATLI KAÇIK ikilisinin mücadelesi birinciyi belirler. Daha rahat bit yarış izlemek isteyen dostlarım; TOP HUN ve ABOUBAKAR ikilisini değerlendirmeye alabilirler.

Haberin Devamı

5.AYAK: Kalite olarak çok üstün olduğu rakipler yanında start aldığı koşuda, yarışın başında itibaren Tony Obelix ile didişince sonlarda hiç olmayacak şekilde Sado BY Sado'ya geçilmekle kalmayıp bir anda dördüncülüğe gerileyen FRATALLİ aynı jokeyi Ferit Yardımcı'nın benzer hataya düşmemesi halinde bu rakipleri geride bırakması en doğal sonuç olur. Benzer durumların yaşanması halinde KARA MAHMUT ve bu pistte yeniden çıkışa geçen ASLANPARÇASI sırasıyla rakipleri olur. NEW ALAÇAT bu ayağın sürpriz safkanıdır.

6.AYAK: Sert rakibi Oğlum Recep'e zor anlar yaşattığı aynı mesafeli yarışına hayran kaldığım GÖKEMİR bu mesafeli koşular için çok önemli avantajlardan biri olan iç kulvar avantajını elinde buundurduğu günün kapanış ayağında, start çıkışıyla birlikte liderliğini alacağı 1200 mesafeli koşuyu çıktığı gibi kazanmasını bekliyor ve günün bankosu olarak öneriyorum.

Haberin Devamı

7-1-6-4-2-3///3-1-4-11-8-12///1-6-8-4///4-8-5-1///2-3-6-1///4

YORUM YAZ