MENÜ

Eray Balcı'nın Elazığ at yarış tahminleri

Elazığ at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

Eray Balcı'nın Elazığ at yarış tahminleri

1 Ağustos Çarşamba Elazığ at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

Haberin Devamı

YENİDEN HEMCİNSLERİNİ BULAN ''BÜNYAN'' GÜNÜN TEKİ OLUR...

1.AYAK: Formda rakibi Ataştacus karşısında çaresiz kalıp arka gruba çok kolay üstünlük kurduğu yarışını yaparsa ETTORE bu koşunun kazananı olur. Sekiz aya yaklaşan birincilik hasretine rağmen son yarışında takibe giren OĞLUM ERDEM yarış kariyerinin ilk birinciliklerini elde ettiği pistten ön planda değerlendireceğimiz isimlerden biridir. Seri stili ile bilinen OTANTİK 2 kulvar çekmenin avantajıyla çıktığı gibi beyaz bayrak ayna yapabilir. Yarış hayatının devamı üç son üç koşusu kalan ve bu koşularda mutlak suretle tabela içerisinde yer alması gereken SAALİH zorlu Elazığ altılı ganyan programının ilk ayağını oluşturan koşunun olmazsa olmaz isimleridir. Daha önce yarışlar kazandığı, tabela içerisinde bitirdiği yarışlarının olduğu ve ağırlıklı olarak idman pistinde birlikte çalıştığı binicisi Recep Yıldırım idaresinde piste çıkacak olan METİNBABA tamamının yaşça büyük rakiplerinden oluşan gruba kilo verecek olan KAÇAR FEVZİ ve İstanbul pistinden aşina olduğumuz ASLANPARÇASI el değiştikten sonra geldiği Elazığ’da ikinci yarışında günün büyük sürprizini gerçekleştirebilir.

Haberin Devamı

2.AYAK: Bölünen maidenlerin en zoru olarak da nitelendirebileceğimiz günün ikinci ayağını oluşturan koşuda, tayların bugüne dek start aldıkları koşularda elde ettikleri dereceler işlerinin çok zor olduğunu belgelese de sonuçta içlerinden biri bugünün kazananı olacak. Güçlü kan hatlı Özgün ile anneden kardeş olan Zeliş Hatun’un yavrusu MERCANGÜZELİ Mırazbatur ve Tekelihan gibi bu pistlere aşina isimlerin anne kardeşi SABAHINGÜLÜ Serdeste, Gökdere, Destenaz ve Kızım İdil gibi tamamının kum pistte kazandığı yarışlarla bilinen isimlerin öz kardeşi olan Meleknur’un yavrusu MELEKPER üçlüsünü ayırt etmeden kuponlara yazalım. Burkal gibi kalitenin anne kardeşi olan Özgünbal’ın yavrusu ALANKOZ ve HASKÖY İNCİSİ ile UÇURAN maiden koşu da daha sonra değerlendirmeye alacağımız taylar olmalıdır.

3.AYAK: Bu kez önlerde daha boş kalıp, kendi temposunu çok daha kolay kabullendirebileceği rakipler yanında GOBAKKOÇU favorimdir. Rakipleri; KÜÇÜKTEPECİKLİ ve PARA SAÇAN ikilisi olur.

Haberin Devamı

4.AYAK: Son Viraj, Rojhat Kızı ve O Ses gibi yarışı tempo vermeyi seven isimlerin varlığında, bu üçlünün yarış içerisinde gösterecekleri tavır neticeye doğrudan etki edecektir. Kafayı almak için birbirleriyle erken bir kapışmaya gireceklerine inandığım yarış gidişatında, yükseklere çıkana her bir tempo bu gibi gidişatları çok seven BÜNYAN’a yarayacaktır. Son birinciliğinde de hemen hemen aynı rakipler topluluğuyla karşılaşıp, benzer gidişata tanık olduğumuz koşuyu kazanırken hiç zorlanmayan bu kısrak, daha sonra sert gruplarda ve erkek rakiplerinin yanında etkisiz kalmıştı. Bugün yarış içerisinde sonuca ulaşması için aradığı, sevdiği şartların oluşacağı koşuda, üstelik hemcinslerinin yanında yine sonlarda yapacağı ataklarla kazanacağını inandığım ismi günün bankosu olarak öneriyorum.

5.AYAK: 1200 metrelik yarışın 1150 metresinde yükü çeken tay olup son metrelerde üçüncü kaldığı yarışıyla takibime giren BEŞALTIGÜLÜ virajı net en geri döndüğü koşuda ki altıncılığını beğendiğim TOŞURABLA grubun en iyisi GANİMET ve büyük favori Revşan Hanım karşısında çaresiz kalsa da arka grubu çok kolay geçerken dikkat çeken İLKDENİZİM arasındaki mücadele birinciyi belirler.

Haberin Devamı

6.AYAK: Altılı ganyanın en zor ayağı olarak da adlandırabileceğimiz günün son ayağında, Aryton gibi kalitenin anne kardeşi olan GUST OF THE WIND uzayan mesafede favorimdir. Populer Demand temsilcisi RENOWN ve ısrarlı takibimizi birincilikle taçlandırıp üst gruplara göz kırpan BALAHATUN favorinin en ciddi rakipleri olur. ARBEDAŞLI, ZEMANİ ve PIRATE KING geniş bütçeli kuponlar için sırasıyla dikkate alınacak isimler olmalıdır.

9-8-7-10-3-11-12///8-9-7-1-5-11///4-5-2///5///2-12-5-8///5-2-3-11-1-4

YORUM YAZ