MENÜ

Eray Balcı'nın Bursa at yarış tahminleri

Bursa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

Eray Balcı'nın Bursa at yarış tahminleri

7 Eylül Cuma Bursa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

Haberin Devamı

APERENCAN ve COPPERFIELD TEKLERİM...

1.AYAK: Kazanarak başladığı yarış kariyeirnnin devamında keskin bir düşüşe geçip start aldığı dört koşunun en iyisinden üçüncülükle ayrılan ALPERENCAN'ın yerinin buralar olmadığını söyleyebilirim. Şampiyon safkan Cankardeşler ile anneden kardeş olan Bilgecan'ın yavrusu biraz daha yarış seçilerek koşulursa çok farklı seviyelere gelecektir. Sınıf olarak bugün karşılaşacağı rakiplerden çok daha üstün kumaşı olduğuna inandığım bu isim ekürisi Canımbabam ile birlikte start alacağı koşunun en şanslı tayı olup aynı zamanda günün ilk bankosu adayımdır.

2.AYAK: Sorunlarının giderildiğini ve artık çok farklı yarışlar koşacağını belirttiğimiz günden itibaren beni mahcup etmeyen ARHANBEY çok doğru yarış tercihleriyle ciddi bir ivme yakaladı. Grubun en ağır sıkletli safkanı olmasına rağmen önceliği bu safkana verlim derim. Son yarışını kazanarak büyük sürpriz gerçekleştiren NİZİP FIRTINASI Kafkaslı'nın nadir temsilcilerinden biri olup bugün için favoriye ilk rakip olarak önereceğim isimdir. Kısa mesafelerde genelde iyi koşmayı başarmış ELLİBEŞ uzayan mesafe performansları daha etkili olsa da bu rakipler yanında, üstelik bu kiloyla ihmal gelmeyecek olan KARAZEYTİN önlerde boş kalırsa HABERATLI başta olmak üzere KADİRKAAN, ÇAKIRALİ ve TİRAJE sürprizde değerlendirilmelidir.

Haberin Devamı

3.AYAK: Bugüne dek start aldığı her iki koşudan da hayal kırkklığıyla ayrılan FREE GIRL Cinninnati Cat gibi kalite safkanın anne kardeşi olan Hop Comas'ın kızı olup bugün öncelikle kuponlara yazılmalıdır. Bugün elde edeceği neticeye aldırmaksızın bu ismi takibe almamızda fayda olacaktır. Çime çıkınca kumaşını belli eden DO NOT WORRY ve yarış hayatının ilk deneyimi çok parlak olan LAST MY GIRL bu ayağın olmazsa olmazlarıdır. Yarışın bu üçlünün dışına çıkması halinde BALYECİNİN KIZI ve ROCKY FORK MNM ikilisi devreye girer.

4.AYAK: Kısa mesafeli çim yarışları için ülkemizin en iyisi tabirini kullanmakta bir sakınca görmediğim COPPERFIELD için rakiplerin bir hayli uygun olduğunu düşünüyorum. Bugün ilk kez Bursa pistinde boy gösterecek olmasına rağmen, diğer pistlere oranla çok daha kısa bir düzlüğü olan Bursa çiminde her hangi bir uyum sorunu yaşamayacağına inandığım bu safkanı günün ikinci bankosu olarak öneriyorum.

Haberin Devamı

5.AYAK: Nihayet kalitesini hatırlatan KURTÇABEY hazır formunu bulmuşken önceliği bu safkana vermekte fayda var. Kaba kumu her zaman daha iyi koşmayı başarmış ÜNALAMCA kuponlar ufaltmak isteyen kuponlar için yeterli olacaktır. Pist ve mesafe başarıları ortada olan KUTLUERİNOĞLU ekürisiyle birlikte BOĞAZLI ve Ruat'tan erken sıyrılabilirse BÜREBEY geniş bütçeli kuponlarda şans verilmesi gereken isimlerdir.

6.AYAK: Çoğunluğunun eski günlerini mumla arayan safkanların start alacağı günün kapanış ayağında çıkacak her türlü sürpriz sonuca hazırlıklı olalım düşüncesiyle son ayağa kadar küçük bütçelerle geldik ve bu nedenle bütçemiz dahilinde bu ayağı mümkün olduğu kadar kalabalık tutacağız. Start sorunu yaşamazsa ALTINBEŞİK grubun eski formunu bulmaya başlayan tek safkanı TORO TORO ve henüz maiden bir isim olsa da takibimizdeki safkan CRUYFF üçlüsünü eşit şanslı görüyorum. KUPALIM, HERO ADMİRAL, KING POWER, ESTERGON ve YEŞİLLİ BEY daha sonra değerlendirmeye alacağımız isimler olmalıdır.

Haberin Devamı

4///1-10-5-7-8-2-4-9///5-3-7-1-8///2///8-3-6-4-2///6-3-4-12-5-11-2-14

YORUM YAZ