MENÜ

Eray Balcı'nın Bursa at yarış tahminleri.

Cuma Bursa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

Eray Balcı'nın Bursa at yarış tahminleri.

27 Temmuz Cuma Bursa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

Haberin Devamı

SON AYAĞA GELELİM...

1.AYAK: Bildenhan ve Embirhan gibi mesafenin klas safkanlarına kafa tuttuğu koşudan burun-boyun farklarıyla üçüncülükle ayrılan ASARCIKLI her ne kadar ciddi bir harpten çıkıyor olsa da bu rakipler topluluğu yanında net favorimdir. Zaman zaman uzayan mesafe deneyimlerinde de başarılı olduğunu gördüğümüz BABAMENDUH’un gerçek bir kısa ve orta mesafe atı olduğunu düşünüyor ve favorinin en ciddi rakibi olarak öneriyorum. Israrlı uzun mesafe tercihlerine hiç anlam veremediğim EFE YÜREK 1200-1500 mesafeleri şahsi düşünceme göre en ideal yarış tercihleri olur. Kısa mesafelerde çim/kum/sentetik kum ayırt etmeden hepsinde yarış kazanmayı başarmış KAFTAN ilk ayağı az atla geçmek isteyecek kuponlar için yeterli olacak safkanlardır. Ciddi sıklet avantajıyla BABASEYFİ en başından beri çim tercihleri ölçü alınmamalı diye üstüne basa basa dile getirdiğim KIZGINÖFKE kuma çıktığı koşularda göstermiş olduğu istikrarlı çizgisi ve bomboş kilosuyla ihmale gelmez. Mesafenin bir diğer iyisi AKÇEŞME’de bu kadar at yazdığımız ilk ayağın bir diğer şanslısı olur.

Haberin Devamı

2.AYAK: Talya’ya dayanan anne kan hattıyla sahaya indiği günden itibaren takibimde ve önerilerimde ön planda yer alan KIRMIZI ELMAS ısrarıma devam diyorum. İlk yarışında fazlaca üzülmeden beşincilikle ayrılan ÇILGINMÜRDAS güçlü pedigrisiyle favorimin en ciddi rakibi olur. Çok kötü yarışlarının ardından ilk kez adından söz ettiren performansı sonrası DİEFRUZ ve Ertürk ve Oğlum Ege gibi kalite safkanların anne kardeşi olan SEVER ön planda önerdiğim ikilinin eksik koşması halinde devreye girecek taylardır.

3.AYAK: My Lady ve Master Vere gibi isimlerin anne kardeşi olan Gaviotta’nın yavrusu GREEN GULET ısrarlı takibimizi birincilikle sonuçlandıramıyor olsa da bugün Tolga Yıldız idaresinde piste çıkacak safkana kazanana kadar son bir kez daha ön planda şans verelim. Son iki yarıştır takibimizde olan DOMINANTS SON ve grubun kalitesi SADIK AĞA ağır sıkletine rağmen bu rakipler yanında bir yıla yaklaşan birincilik hasretine son verebilir. BIG MAN ve LILYANTUS sağlam kuponlarda yer alsın diyeceğim isimlerdir.

Haberin Devamı

4.AYAK: İki aya yakın bir zamandır koşmuyor olmasına rağmen hazırlıkları çok iyi olan BOĞAZLI başta olmak üzere; TEKİNER, KARACAGÜZELİ ve KOÇERBEY sırasıyla önereceğim isimlerdir.

5.AYAK: Bölünen maidenin bu ayağında; YÜREKLİ TAY, MARENGO ve BİANA üçlüsünü ayrımsız değerlendirelim. KANLI AY, CANBERÇİN ve son yarışında beni hayal kırıklığına uğratmış olsa da CAHİT AĞA maiden koşunun diğer şanslı taylarıdır.

6.AYAK: Acoustic Cover ve As De Couer gibi rakipler yanında üçüncü olduğu yarışının ardından, çıtayı çok yükseğe çıkarıp bu kez A-3 Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı Koşusunda boy gösterip Turkish Legend, Montana ve Harunhan gibi çok sert rakiplerine kafa tutup dördüncü kaldığı yarışları ile adeta sınıf değiştiren SUPER STEEL çok büyük aksilik olmazsa bu rakipler topluluğu yanında günün bankosu olur.

4-2-10-3-9-13-7///10-6-7-14///6-11-1-4-3///3-1-9-5///4-3-7-12-8-2///1

YORUM YAZ