MENÜ

Eray Balcı'nın Adana at yarış tahminleri

22 Ekim Pazartesi Adana at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

Eray Balcı'nın Adana at yarış tahminleri

22 Ekim Pazartesi Adana at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

Haberin Devamı

ANGELS BOY GÜNÜN KALESİ OLUR...

1.AYAK: Yaz sezonunu Ankara'da geçiren SEHERİNSESİ bu süreçte seri birincilikler elde etmeyi başarmış bir kısrak olmasa bile özellikle uzun mesafeli kum pist tercihlerinde genelde istikrarlı koşmayı başararak benim nazarımda bu gibi gruplar için önceliği vereceğim isim haline gelmişti. Son yarışında Cefakar ve Taşkır gibi sert rakiplerinin olduğu koşuyu tercihleyince doğal olarak kötü bir performans sergileyen kısrak, yeniden çok daha uygun rakipler yanında birinciliğin en güçlü adayı olur. Son yarışında geçtiği rakiplerinden bu kez kilo alacak olsa da devam eden formuyla BİLGİNKADİR ve benzer mesafeli son dört yarışının ikisini kazanma başarısı göstererek bu anlamda rakipleri arasında sivrilen ŞERİFE ABLA ve yedi aylık ara sonrası iki yarış görüp kondisyon açığını gideren EZHERAN bir yarışı diğerine tutmayan 4 yaşlı Arap safkanlarının mücadelesinin sırasıyla şanslı gördüğüm isimleridir.

Haberin Devamı

2.AYAK: Belki de kazanabileceği koşudan jokeyinin yarış içerisinde bir türlü yer tutamaması kaynaklı iki rakibine birden faul yaparak beşincilikle ayrılmak zorunda kalan RENTELE bu kez çok daha tecrübeli jokeyi idaresinde start alacağı koşuyu kazanama çok yakın. Kalite kısrak Capucino'nun Dai Jin eşleşmesinde sahaya gelen yavrusu RING OF FIRE maiden macerası çok uzun sürmeyecek bir tay olup çok parlak ilk yarış deneyiminin ardından bugünün en iddialı taylarından biri olur. Yarış hayatının ilk üç deneyiminde birlikte start aldığı jokeyi idaresinde HAZİNE MALI Al Ginetta, Nurhanbey, El Salvador ve Lowman gibi isimlerin kardeşi olan POPPY ise piste yatkın kağıdıyla her an kalitesini hatırlatabilir. Bir süre ara verdikten sonra yarış gören KARADERVİŞ ise hiç de fena olmayan nefes açtığı yarışının arından ihmale gelmez.Yeniden çim piste çıkacak olan YOLDAŞKAYA geniş bütçeli kuponlarda yer almalıdır.

3.AYAK: İlk ve tek birinciliğini kazandığı piste döner dönmez kariyerinin ikinci birinciliğini de bu pistte kazanan SITAMUN son yarışını çok beğendiğim CANPETEK yarış hayatı boyunca ilk 10'a dahi giremediği çim pist tercihini çok anlamsız bulduğum MY TITANIUM bu kiloyu rakiplerine verebilecek gücü olan STRIKE HARD koşacağım derse bu rakiplerine kuyruğunu dahi göstermeyecek olan MISTER RAIN ve her yarış bizi hayal kırıklığına uğratmasına rağmen son bir kez daha INSOMNIA diyelim.

Haberin Devamı

4.AYAK: Sadece bir boy farkla geçildiği Zanapalı'nın Açık-3 Prof. Selahattin Batu Koşusunda sonuca ulaştığı haftada tercihini şartlarını doldura doldura koşmaktan yana kullanan ANGELS BOY ilgililerinin bu düşüncesini çok doğru bulmakla beraber, bu denli uygun rakipler yanında kazanmasının en doğal netice olur.

5.AYAK: Ciddi rakiplerinin yanında start aldığı yarış performansı ile takibime giren RÖNESANS başta olmak üzere FEHMİBEY, MAJOR DUNDEE, TOUCH ME ve ENESİN ATI arasındaki mücadele birinciyi belirler.

6.AYAK: Günün kapanış ayağını oluşturan 3 yaşlı Arap taylarının Şartlı-5 mücadelesinde; PALA SALİH, ÖZBİLDEN, ÇAKMAKŞAH ve DEMİRŞİMŞEĞİ rövanş niteliği taşıyan koşunun eşit şanslı isimleridir.

Haberin Devamı

7-3-1-6///6-7-12-14-3-8///5-9-6-2-3///1///7-4-5-8-9///9-8-3-4

YORUM YAZ