MENÜ

Eray Balcı'nın Adana at yarış tahminleri

Adana at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

Eray Balcı'nın Adana at yarış tahminleri

29 Nisan Pazar Adana at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

MACERACI GÜNÜN LİMANI OLUR...

1.AYAK: Yarış hayatının ilk deneyimine 8 boy tereddütlü başlayıp yarışa adapte olana kadar ön grubun yaklaşık olarak 10 boy gerisinde kalan MAYDOŞ aynı sorunu yaşamaması halinde genel puanlamanın çok gerilerinde kaldığı koşuyu kazanan isim olabilir. Şartlı-1 başlangıç koşusunda 1000 mesafesini 1.07.98 koşmasına rağmen üçüncülükte kalan ancak bugün karşılaşacağı rakiplerinin tamamından iyi bir dereceye imza atan BURHAN USTA erken gelişen yavrular veren Kırımhan temsilcisi SİVEREKBEYİ tatminkar ilk koşusu sonrası ilk ayağı az atla geçmek isteyen kuponlarda yer alması gereken taylardan biri olmalıdır. Riskli kuponlar ilk ayağı bu üçlüyle geçebilirler. Henüz güçlerine tam olarak vakıf olamadığım tayların mücadelesinde; STAR OF EMİR, TOROSTAYI, MİYASE HATUN ve CAYMAZ ihmale gelmeyecek taylardır.

2.AYAK: En son 2016 yılının Eylül ayında MARK HOLMES aylar sonra adından söz ettirmeyi başardığı son etkili performansı sonrası favorimdir. Yarışa dört boy tereddütlü başladığı koşudan çok yakın farklarla dördüncülükle ayrılan CAPE FREE 82,75 kuruşluk ganyanıyla son zamanların en büyük sürprizini gerçekleştirdiği yarışı sonrası YOSUN SULTAN ve yarış hayatının en başarılı neticelerini bu pistte, benzer mesafelerde elde etmiş COM LIDER en az favori kadar şanslı gördüğüm safkanlardır.

3.AYAK: Humbara, Kızılşahin ve Akınşah gibi mesafenin iyilerinin olmadığı koşuda, bugün karşılaştığı benzer rakipleri geçerken hiç zorlanmayan DOWN TOWN 18/5 yaptığı ve sadece dört kez tabelanın dışında kaldığı Adana kumunda birinciliklerini bir yenisini ekleyen safkan olur. Rakipleri; ciddi aşama içerisinde olan SHUTKA ve MAKTAYMAN ikilisidir.

4.AYAK: Çok kolay kazandığı koşuda 300 direği civarında rakibine faul yaptığı gerekçesiyle üçüncülüğe atılan MECARACI o gün için bir anlamda binicisinin gereksiz kamçı teşviklerinin kurbanı olmuştu. Yarış boyunca pistin dışından dışından dolanarak rakiplerinden çok daha fazla koşmak zorunda kalan bu tay, bütün bu aksilikleri yaşamayacağını umut ettiğim koşuda günün bankosu adayımdır.

5.AYAK: Çim pisti bulunca kendini de bulan KIRÇELEBİ aprantisinin tempoyu fazlasıyla abarttığı koşuda son metrelerde olduğu yere basmaya başlayınca en kötü üçüncü olabileceği koşudan beşincilikle ayrılan MAHAYBAR gerçek bir çim atı olan MOSKOVAATEŞİ gördüğü yarışlar sonrası EUPHRATES ve geriye dönük performanslarına baktığımız zaman çim pistte çok daha farklı koştuğunu gördüğümüz STARBİR bomboş sıkletiyle günün sürprizini gerçekleştirebilir.

6.AYAK: Uzun zamandır birinciliğe hasret 4 ve yukarı yaşlı Arap kısraklarının mücadelesinde, piste çıkacak 15 kısrağın bir çoğunun bu mesafelerde birinciliği bulunmaması zor olan koşuya bir o kadar daha zorlu kılıyor. Kalite olarak bu rakiplerden daha üstün olduğuna inandığım ÇUVALDIZ’ı bir adım öne çıkarmak gerekir. Rakipleri ise; SEVERİM, BURCUTAY, HAFİZE SULTAN ve CANIM ÇİDEM olur.

10-1-6-7-8-11-2///3-12-11-5///3-2-1///5///12-9-1-6-14///2-13-9-7-1

Haberin Devamı
YORUM YAZ