MENÜ

Eray Balcı'nın Adana at yarış tahminleri

Adana at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray BALCI günün programını değerlendirdi.

Eray Balcı'nın Adana at yarış tahminleri

7 Nisan Cumartesi Adana at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray BALCI günün programını değerlendirdi.

TOYAL AVŞAR/DOWN TOWN ve GÜLRUH HATUN BANKOLARIM...

1.AYAK: Zaman zaman uzayan mesafelerde de başarılı yarışlarını izlediğimiz BOZTEPEBEYİ’nin bu mesafelerde çok daha etkili olduğunu düşünüyorum. İlk kez yaşça büyük rakiplerle karşılaşacak olsa da bu mesafelerin iyisi YOLDAŞHAN ve kaba kum pistin mesafe ayırt etmeyen kısraklarından biri olan kardeşim Taylan Tosunoğlu’nun BİLBİLAN’ı müthiş formuyla bütün rakiplerini arkasına alıp çıktığı gibi bitirebilir. Son yarışını kazanırken göz okşayan ASALETLİ ve son birinciliğinde, bu piste ve mesafede benzer rakipleri geçmeyi başaran YALNIZKARTAL zorlu başlangıç için olmazsa olmazlarımdır. Bu isimlerin tamamının eksik koşması halinde geride kalan isimleri ayırt etmeden hepsi yazarak ilk ayakta en cazip sonucun çıkmasını bekleyelim.

2.AYAK: Bu mesafede 2.06.34’lük derecesiyle gurubun en iyi derecesini yapan tayı konumundaki MAJOR TROWBACK ile son yarışında çim pistte beklentileri karşılayamayan BERKEHAN daha başarılı olduğu piste döneceği koşunun iddialı taylarından biridir. Baştan sona kadar yükünü çektiği koşuda son 10 metrede geçilirken yarış hayatının en parlak performansını sergileyen DOLLY LOVE ikinci kez mesafeye çıkacağı koşuda kumaşının hakkını verirse maiden serüvenine bugün son noktayı koyar.

3.AYAK: Bu pistte 2000 mesafesinde start aldığı Kv-8 koşuda sadece boyun farkıyla ikinci kalan ROYAL AVŞAR’IN bu rakiplerden çok daha üstün nitelikli bir isim olduğunu ve birinciliğe uzanma konusunda çok fazla zorlanmayacağını düşünüyorum. Şayet benim beklentilerimin dışında bir performans sergilerse devreye girecek isimler; AFTER DEAD, ALEXANDRAPOLI ve ÖZDEMİR BEY olur.

4.AYAK: Akınşah, Kızılşahin ve Humbara gibi rakiplerinin olmadığı koşuda DOWN TOWN’un bu rakiplere üstünlük sağlamsı en doğal sonuç olacaktır. Bu mesafeleri daha iyi olan RED ANGEL ve eski gücünden uzak olsa da kumaş kere kumaş BORDONARO favorinin rakipleri olur.

5.AYAK: Günün ilk ayağında H-17 koşu yerine burada hemcinsleri ile karşılaşma düşüncesinin çok doğru bulduğum GÖRGÜNCAN yarış hayatının en önemli başarılarını elde ettiği pist ve mesafede start alacağı koşuda günün en sağlam bankosu adayımdır.

6.AYAK: Altılı ganyanın son ayağında, aylardır çim yarışları için takibe aldığım ROCK OF SEA az farklarla tabelanın dışında kaldığı yarışı sonrası 50 kg’lık sıkletiyle çıkacağı koşuyu kazanan isim olabilir. Ara sonrası iki yarış görüp geçen sene ki formuna ulaşan BLUE MOONLIGHT ve eksik olduğu kum pistte iki yarış görüp hasret kaldığı çime çıktığı koşuyu kazanırken sezonda çok iş yaparım diyen MORTODELA günün kapanış ayağını az atla geçmek isteyecek kuponlara ön planda önereceğim isimlerdir. Küllerinden doğan kalite safkan YENİ KARTAL bir süredir koşmuyor olmasına rağmen uzun galoplarla gireceği koşuda KISS YOUR HANDS benzer rakipler yanında elde ettiği üçüncülük ile ERSÖZLÜ ve gerçek bir çim atı olan LILYANTUS sürprizde değerlendirilmelidir.

4-10-3-1-9----HEPSİ///5-1-6///5----2-1-3///3----1-5///1///14-10-3-2-7-1-12


Haberin Devamı
YORUM YAZ