MENÜ

Eray Balcı'nın Adana at yarış tahminleri

Adana at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray BALCI günün programını değerlendirdi.

Eray Balcı'nın Adana at yarış tahminleri

01 Nisan Pazar Adana at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray BALCI günün programını değerlendirdi.

GEÇGELANNA'YA SIĞINDIM...

1.AYAK: Sorunlarından arınmaya çalışan, yaşları ilerlemiş ve ara sonrası pistlere dönecek isimlerin çok olduğu günün ilk ayağında, rakiplerine göre çok daha sorunsuz ve çok daha formda bir at olan ÖZDEMİR'e ilk şansı vermeyi uygun gördüm. Eski gücünden uzak olsa da bu mesafelerde gerçek bir potansiyel olan STEPPE EAGLE yavaş yavaş form tutan DIBLANZADE ve Urfa'da tatminkar yarışları sonrası buraya gelen ORANGE BLOSSOM kiloya rağmen JUNIOR PIANIST ve Adana kumunu seven SAKE BOMB söze girerken bahsettiğim nedenlerle, birinciyi tahmin etmekte zorlandığımız koşunun diğer şanslı isimleri olur.

2.AYAK: Normal şartlarda kalite olarak bu rakiplerden çok daha üstün gördüğüm GEÇGELANNA için sadece 7 gün arayla 1900 mesafesinden 1300 mesafesine dönüyor olması ciddi handikap gibi gözükse de, yarış hayatının ilk yılında Yeltay gibi kalite safkanı geçme, Artuklu gibi kaliteye kafa tutmayı başaran ismin bu denli uygun grupta, bu açığı kapatabileceği düşünüyor ve günün limanı olarak öneriyorum.

3.AYAK: Aylar sonra çim pisti bulduğu koşuyu kazanırken hiç zorlanmayan ATMACA BEYİ müthiş formu ve yarışın istediği sert tempoyla gidecek olmasının avantajıyla bir kez daha kazanmaya yakın gözüküyor. Yarış hayatı çim pistte elde ettiği başarılarla dolu Demirkazık'ın yine yarış hayatı çim pist başarıları ile dolu Fermande eşleşmesinden olan oğlu YETİM AHMET için bu yıl sınıf safkanlar sınıfına gireceği yıl olabilir. Bence bugün favoriye çok sert rakip olacaktır. Bu ikili sonrası MADRABAZ, SORGUN ASLANI ve BOLVADİN bütçemiz dahilinde sırasıyla kuponlara yazacağımız isimler olmalıdır.

4.AYAK: Mesafenin istikrarlı dişilerinin bir araya geldiği Kv-6 Tekir Yaylası Koşusunda; JAMALA, VICTORY PROMISE, ROCKET GIRL ve FAMA arasındaki mücadele birinciyi belirler.

5.AYAK: Maiden macerası düşünülenin aksine çok daha uzun süren CLASSIC HARMONY ve bugün yarış hayatının ilk deneyimini yaşayacak olmasına rağmen gerek yarış hazırlıkları, gerekse kan hattıyla farklı bir tay olduğunu bildiğim PLOVDIV maiden koşunun eşit şanslı isimleridir. Bu taylar sonrasında; bir türlü beklenen çıkışı yapamayan DIDONATO ve yeniden kuma çıkacak olan SUPER MARIO yazalım.

6.AYAK: Geçen sene Ankara'nın iyilerinden biri olan İNAZUMA aradan sonra iki yarış görüp çıkacağı bu koşunun en şanslı safkanı olur. Son yarışını çok beğendiğim ARUV BALA Pershing gibi kalitenin anne kardeşi olan KEMANCI KIZ ve çimi bulan GUDURIC son ayağı az atla geçmek isteyecek kuponlara yeterli olur. Geniş bütçeli kuponlar; OKANDE ve ÖZDEMİR BEY ikilisi ilavesiyle kapanışı yapabilirler.

11-3-4-2-1-6///1///2-8-5-7-3///1-2-3-4///2-7-11-8///2-6-5-12-15-3

Haberin Devamı
YORUM YAZ