MENÜ

Elazığ at yarış tahminleri - 10 Mayıs Çarşamba

Elazığ at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Ercan Fırtına Elazığ yarışlarını yorumladı.

Elazığ at yarış tahminleri - 10 Mayıs Çarşamba

10 Mayıs Çarşamba Elazığ at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Ercan Fırtına Elazığ yarışlarını yorumladı.

ERCAN FIRTINA / ELAZIĞ

ELAZIĞ YORUMLARIM


1.AYAK: Elazığ günün ilk ayağında 10 yiğit çıktı meydane hepiside birbirinden merdane, çünkü bir yarış önce uzak çeken ikinci yarış tello tellooo araki bulasın arkadaş, kısaca tamam Bekir emmi uzatmıyom ve kıvırmıyom ben bu ilk ayaklardan osandım arkadaş kapatacam habarınız olsun. Ama yine de sıralama yapacak olsak Fleurıne başta olacak şekilde hepsi.

2.AYAK: Zahan’ ı geçen izledim vallahi mest oldum adeta, eskiden bariyer dibinden yani en iç kulvardan başka gelmezdi ama kerata şimdi dışarıdan enfes yüklendi geldi geçti herkeşi, bu pisti ve havayı zaten taylığından beri çok sever ben baştan diyeceğim, Siverek Beyi’ nide geçen beğendim potansiyelli bir attır bence artık kollanmalı gibime geliyor dikkat, Camelot ise sıkıntıları olmazsaydı şimdi nerelerde olurdu bu aslan ama kalite isimdir hatayı affetmeyebilir üçüncü isim olarak yazacağım, Ataştacus ise kaçarak bitirdi bitirdiii aksi halde yakalayıp geçebilirler, Hıgh Tree her zaman değişik bit olup bir yerlerde bulunmalı bence. Yerim kalmadı ama Karaeser ve Karamahmut bomba.

3. AYAK: Bugün Masceherano’dan çok değişik ve ilginç bir yarış gelebilir dikkat hatta bu atı ufak ufak takibe alalım derim.Jungle Lıon, Sımental, Vıctory Star, Metinbaba, Maruf Bey, Hulin ve Toms To Toms sırasıyla yazacağım rakip isimler olup artık ne kadarına gücüm yeterse.

4.AYAK: Kenan Özdemir’ in tayı Özdemir Bey elazığ’a ilk gelen safkanlardan olup, zaten ilk taylığıda hipodromun nizamiyesine 500 metre var yada yok Kenan beyin çok güzel bir harası var marathon harası isminde işte orda idi bu kerata, başından beri menajer NURİ SAĞLAM baktı bu ve diğer yeni taylara şimdi atların başında nuri gardaşımız var beyefendi bir arkadaşımızdır iyi tanırım kendisini içimden bir ses tek at diyor Özdemir Beyi herhalde öyle de yapacam gibime geliyor, yalnız tam emin değilim ama bir arkadaştan çok ısrar etmedi lakin Spartan Honor duydum işte o hadi doğruysa istihbarat diyerek aklımı kurcalıyor, lakin ana kuponuma batasam da çıkarsamda Özdemir Bey’i şampiyon pilot MEHMET TAŞKAYA ile tek atacam geldi gelldiiii gelmezse yapacak bir şey yok abi, Lilya ise anne kan hattı çok güzel, hep kazanan yavrular verdi bugüne kadar oda bomba diyelim bari napalım en azından FERİT YARDIMCI’nın formuna ve hatrına. Bir de MAHMUT ÜNLÜ ile Koca Oğul var çözemedim oda bomba. Ama ya herro ya merro ben Özdemir Bey’i tek atacağım haberiniz olsun.

5.AYAK: O ses için söyleyecek sözüm yook abi, iyi at, Dorugüzel, İçimsu, Tekfordungülü ve ekürisi Sonsevincek ile birlikte Gülsenur rakip atlardır, O ses hata yaparsa kesinlikle devreye gireceklerdir o yüzden kapalı kutu bir yarış kafamda çok koşturdum ama tam manasıyla çözemedim o yüzden nolur nolmaz at yazim dedim.hoş iyimi yaptım, kötümü yaptım bilemiyorum artık. Son olarak bu Mıss Erciş gözüme bakıyor, bakıyorrrr gene bakıyor ya neyseeeeee abi bilemiyom. Sonuç olarak ne ettiysem olmadı gıdım gıdım ancak üç at koyabildim oda şartları ve sınırları zorlayarak keşke başka yerden mesela ilk ayaktan at eksiltebilseydim de bu ayağa da yazdıklarımı ekleyebilseydim ama napim abi mecburen böyle yaptım çare yook.

6.AYAK: Tumbul Savaş’ ın artık ufak ufak zamanı yaklaştı gibime geliyor, kalite isim SAMET ERKUŞ ile ses verebilir en azından bulunsun bence, Aktemur bu sefer kendi mesafesinde bulunsun, Kafkas Rüzgarı’ nı bu yarış dahil kesinlikle markaja alacağım ufak ufak sizde takibe alın dikkat, Gobaklı ne yapar ne eder Allah bilir önde tempoyu kurduysa ve dolu dolu son düzlüğe gelebilirse ne ala artık ama yok gene yakalanırsa bilemiyorum artık. Tekinefe ise sabah öğlen akşam maşallah kazanan bir at, ilgililerini kutlamak lazım hele burayıda başarabilirlerse ayrıca tebrik etmek lazım. Veysiağa bomba, Baba Sönmez bence artık çim pist olan bir hipodroma götürüp orda en az beş yarış koşmak lazım karakemal abi çimde gitmesi lazım ama genede büyük konuşmamak lazım, Guti, Lider Doğan Çölavı, Cankoparan filan hep eller tetikte bekleyen sürpriz ve bomba atlar bakalım ne olacak nasıl bir yarış bizi bekleyecek, tekrardan selam eder bol şanslar dilerim I LOVE YOUUUUUUUUU

ELAZIĞ ALTILIM
( HEPSİ ) ( 8-7-2-4-1 ) ( 8-12-2-3-4-11-7-5 ) ( 3 ) ( 10-1-4 ) ( 12-8-5-3-9 )

Haberin Devamı
YORUM YAZ