MENÜ

Adana at yarışları tahmini - 12 Mart Pazar

Adana at yarış tahminleri... Fanatik Hipodrom yazarı Osman Yılmaz Adana yarışlarını yorumladı ve sizler için bir kupon hazırladı.

Adana at yarışları tahmini - 12 Mart Pazar

YILMABAŞAR Yine Banko

Yazar: Osman YILMAZ

1.AYAK: Günün ilk ayağında denk güçlerin mücadelesi nefes kesecek. Çok at yazmakta fayda var; Sıralamam; AKANDASU, MISS ELİN, SAINT LUCIA, LILYANTUS, ASTRONOMİK ve DREAM FAIRY şeklindedir.

2.AYAK: Zorlanmadan rakiplerini geride bıraktığı son yarışı ardından muhafaza ettiği mükemmel formu ile OĞLUMEJDER yine kazanmaya çok yakın. İkinciliğinin ardından koruduğu etkili formu ile BABAKAFKAS bu safkanın en ciddi rakibi olacaktır. Bir süredir start almasa da bu yarışa muntazam idmanlarla hazırlanan GEZGİNCİ en ufak hatayı affetmeyecektir. Geniş kuponlara KISMET KIZ ve BABA METİN yazılabilir.

3.AYAK: YILMABAŞAR kuşkusuz devam eden kusursuz formu ile bugünde fotoyu önde geçerek birincilik serisine devam edecektir. Günün en sağlam kalesi olacaktır.

4.AYAK: Son yarışında bekleneni veremese de koruduğu mükemmel formu ile nispeten daha uygun grupta TATVAN KIZILCA'ya ilk şansı veriyorum. Bu safkanın hata yapması halinde yeterli form durumları ile SİNCAP GÜL ve SHIBUMI devreye girecek isimlerdir.

5.AYAK: Art arda tabelada yer aldığı yarışlarıya nedenli formda olduğunu gösteren BY ZAZA bu kez rakiplerini geride bırakıp Maiden'e veda edebilir. Bu ayakta Maiden'den çıkmaya en yakın adaylardan bir diğeri de MOUNTAIN EAGLE olacaktır. Son haftalarda geliştirdikleri formları ile TRUSTABLE ve SCARLET FALCON bu safkanların hatalarından faydalanmaya çalışacak isimlerdir.

6.AYAK: Kusursuz formu ile KIRIM BEYİ uygun grupta yine fotoyu önde geçebilir. Özlediği birinciliğe kavuşan BAŞPEHLİVAN devam eden etkili formu ile en ciddi rakibi olacaktır. Son yarışlarını ölçü almadığım KIZILTUĞ bu safkanları avlayabilir. ŞAFAK VAKTİ fit durumu ile rakiplerine zor anlar yaşatabilir. Geniş kuponlarda ise TURABİ, YOLDAŞ ve AKARÇAY önereceğim isimlerdir. Bol şanslar, bol kazançlar...

2.1.3.5.8.7
2.8.3.1.7
4
4.3.2
2.5.8.7
1.3.6.7.8.9.2

Haberin Devamı
YORUM YAZ