MENÜ

Asya Şampiyonlar Ligi, Bafetimbi Gomis'li Al Hilal'in!

2017/18 Galatasaray'da forma giyen ve attığı gollerle taraftarın sevgilisi olan Bafetimbi Gomis'in formasını giydiği Al Hilal, Asya Şampiyonlar Ligi finalinde Pohang'ı Nasser Al Dawsari ve Moussa Marega'nın golleriyle 2-0 mağlup ederek şampiyon oldu, 4. kez Asya'nın en büyüğü oldu.

Asya Şampiyonlar Ligi, Bafetimbi Gomis'li Al Hilal'in!

Asya Şampiyonlar Ligi finalinde Suudi Arabistan ekiplerinden Al Hilal ile Güney Kore temsilcisi Pohang Steelers, karşı karşıya geldi. King Fahd International'da oynanan ve BAE'li hakem Mohammed Abdulla'nın yönettiği dev finalde gülen taraf, eski Galatasaraylı Bafetimbi Gomis'in formasını giydiği Al Hilal oldu.

Haberin Devamı

Asya Şampiyonlar Ligi, Bafetimbi Gomisli Al Hilalin

Nasser Al Dawsari ve Moussa Marega'nın golleriyle sahadan 2-0 galip ayrılan Al Hilal, şampiyonluk kupasını müzesine götürmeyi başardı. Suudi Arabistan temsilcisi, turnuvada 1991, 2000 ve 2019'un ardından 4. kez Asya'nın en büyüğü oldu.

Asya Şampiyonlar Ligi, Bafetimbi Gomisli Al Hilalin

Asya Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı 10 maçta 6 gol, 2 asistle oynayan Bafetimbi Gomis, kazanılan şampiyonlukta başrol oynayan isim oldu. 2017/18 Galatasaray'da forma giyen ve attığı gollerle taraftarın sevgilisi olan Fransız forvet, bu zaferle Asya Şampiyonlar Ligi'ndeki 2. zaferini yaşadı.

Asya Şampiyonlar Ligi, Bafetimbi Gomisli Al Hilalin

Galatasaray'dan 6 milyon Euro bonservis bedeliyle 2018'de Al Hilal'e giden Bafetimbi Gomis, Suudi Arabistan ekibinde çıktığı 137 maçta 103 gol, 16 asistlikle skora katkı sağladı.

YORUM YAZ