MENÜ

Aston Villa'da Coutinho kendine geldi

Premier Lig'de 3 maçtır kazanamama serisinden sonra 3 maçını kazanarak menajer Steven Gerrard'a nefes aldıran Aston Villa oyuncularında Phillipe Coutinho performansı ile dikkat çekiyor.

Aston Villa'da Coutinho kendine geldi

Aston Villa 2009 Aralık ayından bu yana Premier Lig’de ilk kez üst üste üç karşılaşmada kalesinde gol görmedi. Brighton deplasmanından 2-0’lık galibiyetle dönen Aston Villa, hafta sonu Southampton’ı 4-0 yendikten sonra son lig maçında Leeds United deplasmanında üç puanı üç golle aldı.

Haberin Devamı

Martin O’Neill’ın yönetiminde 2009-10 sezonunda Hull City, Manchester United, Sunderland ve Stoke City maçlarında kalesinde gol görmeden galip gelen Birmingham ekibi 12 yıl sonra bir ilke imza atmış oldu.

La Liga'da Barcelona forması giyen Phillipe Coutinho ise Premier Lig’e harika bir dönüş yaptı. Ocak ayı transfer döneminde geldiği Aston Villa’da sekiz lig maçında forma giyen Brezilyalı futbolcu takımın attığı 16 golden yedisine doğrudan katkıda bulundu. Brezilyalı orta saha, bu performansıyla Premier Lig’e döndüğünden beri Harry Kane ile birlikte ligin hücumdaki en efektif iki oyuncusundan biri olmayı da başardı. 29 yaşındaki futbolcu son iki sezonda Barcelona’da forma giydiği 24 lig maçında dört gol atıp iki asist yapabilmişti.

YORUM YAZ