Nicolo Zaniolo'nun hocasından korkutucu sözler: Kemiğini kırdı, üzücü bir durum

Sezon başında Galatasaray'dan İngiliz ekibi Aston Villa'ya kiralanan Nicolo Zaniolo, Liverpool ile oynanan ve 3-3 sona eren maçta yaşadığı sakatlık sonrası oyundan çıkmak zorunda kalmıştı. İtalya Milli Takım Teknik Direktörü Luciano Spalletti, 24 yaşındaki yıldızla ilgili olarak, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda yer almayacağını açıklamıştı. Şimdi de Aston Villa'nın hocası Unai Emery'den dikkat çeken bir açıklama geldi.

Nicolo Zaniolo'nun hocasından korkutucu sözler: Kemiğini kırdı, üzücü bir durum

Premier Lig'de oynaan Liverpool maçında sakatlanan Aston Villa forması giyen Nicolo Zaniolo hakkında hocası konuştu. Unai Emery, İtalyan futbolcunun durumunu açıkladı.

Haberin Devamı

SEZON BAŞINDA KİRALANDI

Galatasaray'dan kiralanan İtalyan oyuncunun 22.5 milyon Euro satın alma opsiyonu var. İngiliz ekibi, bu opsiyonu kullanmazsa Zaniolo, sarı kırmızılılara geri dönecek.

Nicolo Zaniolonun hocasından korkutucu sözler: Kemiğini kırdı, üzücü bir durum

SAKATLANDI VE OYUNDAN ÇIKTI

İngiltere Premier Ligi'nin 37. haftasında Aston Villa ile Liverpool, Villa Park'ta karşı karşıya geldi. 65. dakikada Tielemans'ın yerine oyuna giren Nicolo Zaniolo, 79. dakikada bir sakatlık yaşadı. Saha içindeki tedavisinin ardından oyuna devam edemeyen İtalyan yıldız yerini iki gol atarak takımına bir puanı kazandıran Duran'a bıraktı.

SPALLETTİ: GERİ DÖNMESİ ÇOK ZOR

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda mücadele edecek olan İtalya'da Teknik Direktörü Luciano Spalletti, açıklamalarda bulundu. Deneyimli teknik adam Aston Villa ile Liverpool arasında oynanan karşılaşmada sakatlanan Nicolo Zaniolo'nun bir ay sahalardan uzak kalacağı için 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda yer almayacağını açıkladı.

Haberin Devamı

Başarılı çalıştrıcı, 'Zaniolo ile konuştunuz mu?' şeklinde gelen soruya ise, "Evet, onunla daha önce konuşmuştum. Geri dönmesi çok zor" dedi.

Nicolo Zaniolonun hocasından korkutucu sözler: Kemiğini kırdı, üzücü bir durum

UNAİ EMERY'DEN ZANİOLO İÇİN AÇIKLAMA

Aston Villa Teknik Direktörü Unai Emery, Nicolo Zaniolo'nun sakatlığıyla ilgili konuştu.

Unai Emery yaptığı açıklamada, "Zaniolo, Lille'e karşı oynadığımız maçtan sonra sırtında ağrı vardı ama o pazartesi oynanan Liverpool maçında olmak için çok çabaladı." dedi.

'EURO2024'TE OLMAYACAK'

Açıklamalarına devam eden İspanyol çalıştırıcı, "Oynamak istediğini gösterdi, her oyuncuyu kullanmaya çalışıyorduk. 10 dakika oynadı, matatarsal kemiğini kırdı ve EURO 2024'te olamayacak. Onun için üzücü bir durum. Sezon başı zor olacak." ifadelerini kullandı.

Nicolo Zaniolonun hocasından korkutucu sözler: Kemiğini kırdı, üzücü bir durum

YORUM YAZ