MENÜ

Nicolo Zaniolo'dan eski takımına olay sözler! 'Ne yazık ki bu son...'

Geride kalan sezon Galatasaray forması giyen Nicolo Zaniolo, transfer sezonunda Premier Lig ekiplerinden Aston Villa'ya transfer oldu. İtalyan futbolcu, forma giydiği eski takımı hakkında olay sözler kullandı.

Nicolo Zaniolo'dan eski takımına olay sözler! 'Ne yazık ki bu son...'

Sezon başında Aston Villa'ya transfer olan İtalyan futbolcu Nicolo Zaniolo, yeni takımında henüz gol sevinci yaşayamadı. Yıldız isim, verdiği röportajda eski takımı hakkında sert sözler kullandı.

Haberin Devamı

ASTON VİLLA'YA KİRALANDI

Sarı-kırmızılılar, İtalyan futbolcunun sezon sonuna kadar Premier Lig temsilcisi Aston Villa'ya kiralandığını açıkladı. Aston Villa ile yapılan anlaşmada zorunlu satın alma opsiyonu maddesinin yer aldığı belirtildi.

Galatasaray, Nicolo Zaniolo'nun kiralanması bedeli olarak Aston Villa'nın 5 milyon euro ödeyeceğini ve anlaşmada 1 milyon 375 bin euroluk bonus maddesinin yer aldığını aktardı. Nicolo Zaniolo'nun zorunlu satın alma opsiyonunun 22 milyon 500 bin euro olduğu, ek olarak anlaşmada 15 milyon 500 bin euroluk şartlara bağlı bonus maddesinin bulunduğu belirtildi. Öte yandan Aston Villa'nin bir sonraki satışından elde edilecek karın yüzde 10'unun Galatasaray'a ödeneceği vurgulandı.

Haberin Devamı

Nicolo Zaniolodan eski takımına olay sözler Ne yazık ki bu son...

HENÜZ SİFTAH YAPAMADI

Nicolo Zaniolo, yeni takımı Aston Villa ile 3'ü Premier Lig, 1'i Konferans Ligi ve 1'i de Şampiyonlar Ligi Ön Elemeleri olmak üzere toplam 5 maça çıktı. İtalyan futbolcu söz konusu maçlarda henüz gol katkısı yapamadı.

Zaniolo, Daily Mail'e verdiği özel bir röportajda dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

10 KİŞİ RAKİBİNE YETİŞEMEDİ...

'HARİKA, EŞSİZ BİR GÜNDÜ'

Roma ile kazandığı Konferans Ligi hakkında konuşan Nicolo Zaniolo, "Harika, eşsiz bir gündü. Tek golü atmak inanılmaz bir duyguydu. Kariyerimde kazandığım ilk kupaydı ve bunu her zaman kalbimde taşıyacağım. Her zaman harika bir anı olarak kalacak." dedi.

Aston Villa ile Konferans Ligi'ni kazanmak istediğini söyleyen Zaniolo, "Kolay olmayacak çünkü çok iyi ve organize birçok takım var. Deplasmanda oynamak her zaman zordur ama biz çok iyi bir takımız ve bu önemli kupayı kazanmak istiyoruz. Eğer bildiğimizi yaparsak, kupayı kazanabiliriz." sözlerini kullandı.

Nicolo Zaniolodan eski takımına olay sözler Ne yazık ki bu son...

Roma'da geçirdiği son dönemler hakkında konuşan İtalyan futbolcu, "Hayatta her zaman zor anlar olacaktır ve yakınlarımızla bir arada kalmak, birbirimize güç vermek önemli. Ancak bu dönemde ailevi meseleleri kendime saklamayı ve ruh halim hakkında konuşmamayı tercih ediyorum." ifadelerini kullandı.

Roma ve Mourinho hakkında konuşan Nicolo Zaniolo, "Orada olduğum ilk günden itibaren Roma ve Roma ile ilgili harika anılarım var, ancak hayatta her şeyin bir başlangıcı ve sonu vardır. Ne yazık ki bu son Ocak ayında gerçekleşti, ancak Roma ve benim hayranlarım için en iyisinden başka bir şey istemiyorum. Giallorossi'nin renklerini çok sevdim. Artık Villa'dayım, burada mutluyum, milli takıma geri döndüm ve uluslararası düzeyde oynamanın keyfini yeniden keşfettim. Geçmişe dönmek benim için olumlu değil. çünkü bitti. Mourinho harika bir insan, ona çok saygı duyuyorum ve bana çok şey öğretti. Beni seçtiği ve bana güvendiği her zaman için ona teşekkür etmeliyim. Hala arada sırada konuşuyoruz." açıklamalarında bulundu.

Haberin Devamı

Nicolo Zaniolodan eski takımına olay sözler Ne yazık ki bu son...

YORUM YAZ