MENÜ

Matty Cash parayı buldu!

Polonya'nın savunma oyuncularından Matty Cash, Dünya Kupası'nın en şanslı isimleri arasında yer alıyor. Cash, aynı grupta oldukları Arjantin'le oynadıkları maçtan sonra Lionel Messi'nin, son 16'da kupaya veda ettikleri Fransa mücadelesinin ardından Kylian Mbappe'nin formalarını aldı. Sosyal medyada Cash'in, gelecekte bu iki formayı açık artırma da satışa çıkararak zengin olacağına yönelik espriler yapıldı.

Matty Cash parayı buldu!

Polonya, C Grubu'nu averajı sayesinde Meksika'nın önünde ikinci bitirerek 1986'dan (Brezilya'ya 4-0 yenildiler.) sonra ilk kez Son 16'ya kaldı. Yıldızlar topluluğu Fransa'ya 3-1 kaybeden Polonya, 2022 Dünya Kupası defterini kapattı. Polonyalı sağ bek Matty Cash, Fransa ve Paris Saint-Germain'in yıldızı Kylian Mbappe ile karşılaştı. Maç sonrası Matty Cash, Kylian Mbappe'nin formasını aldı. Arjantin maçı sonrası Lionel Messi'ninde formasını alan Cash'e sosyal medyadan bu formaları ileri de açık artırma da satışa çıkararak zengin olacağına yönelik espriler yapıldı.

Haberin Devamı

ONU DURDURMAK İMKANSIZ

Matty Cash, verdiği bir röportaj da maç öncesi Kylian Mbappe'nin kliplerini izlediğini ve bunun zor bir sınav olacağını biliyorum demişti.

YORUM YAZ