MENÜ

Aston Villa Menajeri Unai Emery'den Nicolo Zaniolo sözleri: Bonservisi alınacak mı?

Aston Villa Premier Lig'de bu hafta Brighton'ı 6-1 ile geçerken Galatasaray'dan kiralık olarak transfer edilen Nicolo Zaniolo mücadeleye ilk 11'de başladı. Unai Emery, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunurken İtalyan yıldız hakkında da konuştu. İşte detaylar...

Aston Villa Menajeri Unai Emery'den Nicolo Zaniolo sözleri: Bonservisi alınacak mı?

İngiltere Premier Ligi'nin yedinci haftasında Aston Villa sahasında Birghton'ı konuk etti.

Haberin Devamı

Galatasaray'dan kiralanan İtalyan yıldız Nicolo Zaniolo'nun ilk 11'de sahaya çıktığı karşılaşmada, Aston Villa ilk yarıyı 14 ve 21. dakikalarda Watkins ve 26. dakikada Estupinan'ın kendi kalesine attığı gollerle 3-0 önde kapattı.

Konuk ekip ikinci yarıda erken bir gol buldu. 50. dakikada Ansu Fati'nin golüyle fark ikiye indi, ancak Watkins gollerine devam etti. YIldız oyuncu 65. dakikada farkı tekrar üçe çıkardı. 85. dakikada Ramsey'in golüyle skor 5-1'e gelirken mücadelede son sözü Douglas Luiz söyledi: 6-1.

Aston Villa bu galibiyetle puanını 15 yaparak 5. sırada yer aldı. Aynı puanlı Brighton ise 6. sırada bulunuyor.

Aston Villa Menajeri Unai Emeryden Nicolo Zaniolo sözleri: Bonservisi alınacak mı

ZANIOLO'NUN PERFORMANSI

İtalyan yıldız ilk 11'de sahaya çıktı ve yerini 57. dakikada Jacob Ramsey'e bıraktı.

Haberin Devamı

23 yaşındaki oyuncuyu rakip kaleyi iki kez yoklarken bu şutların birinde isabet sağladı. 14 kez rakip oyuncularla ikili mücadeleye giren İtalyan yıldız bunların sadece ikisinden galip çıkabildi. Rakip takımdan da bir kez top kaptı.

EMERY'DEN ZANIOLO SÖZLERİ

Aston Villa Menajeri Unai Emery, Brigton mücadelesinin ardından açıklamalarda bulunurken Nicolo Zaniolo'dan da bahsetti. İspanyol çalıştırıcı, yıldız oyuncu için, "Onunla konuşmak ve çalışmak gerçekten çok kolay. Takımdaki ilk gününden itibaren bize karşı gösterdiği bağlılık ve davranışları çok iyi. Adaptasyon süreci çok iyi gidiyor ve iyi oynuyor.

Aston Villa Menajeri Unai Emeryden Nicolo Zaniolo sözleri: Bonservisi alınacak mı

Genelde sağ kanat olarak oynuyordu, ancak şimdi ona sol tarafta ihtiyacımız oldu. Sol kanatta oynamaya da uygun ve o pozisyonda takıma yardım ederken kendisini iyi hissediyordu. Onu başka pozisyonlarda da kullanacağım ve ondan gerçekten çok memnunum" diye konuştu.

ZANIOLO'NUN BONSERVİSİ ALINACAK MI?

Unai Emery'e basın toplantısı esnasında Nicolo Zaniolo'nun bonservisinin alınıp alınmayacağı konusunda da bir soru yöneltildi. 51 yaşındaki teknik adam bu soruyu, konunun kendisinin değil yöneticilerin konusu olduğunu ifade ederek yanıtladı.

"Galatasaray, Zaniolo'nun Aston Villa'ya kiralanma şartlarını Kamu Aydınlatma Platformu'na şöyle açıklamıştı:

Profesyonel Futbolcumuz Nicolo Zaniolo'nun 2023-2024 sezonu için şarta bağlı zorunlu satın alma opsiyonu ile geçici transferi konusunda Aston Villa FC Limited ile anlaşmaya varılmıştır.
Yapılan anlaşmaya göre Aston Villa FC, şirketimize 5.000.000 Euro geçici transfer bedeli ile maksimum 1.375.000 Euro tutarında şarta bağlı bonus ödeyecektir. Futbolcunun transfer bedeli 22.500.000 Euro'dur. Buna ek olarak anlaşmamızda 15.500.000 Euro tutarında şarta bağlı bonuslar bulunmaktadır.

Haberin Devamı

Ayrıca, Aston Villa FC ‘ye futbolcunun transferinin gerçekleşmesi ve ileride üçüncü bir kulübe transfer olması durumunda satış bedeli karının %10'u şirketimize ödenecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Aston Villa Menajeri Unai Emeryden Nicolo Zaniolo sözleri: Bonservisi alınacak mı

YORUM YAZ