MENÜ

Aslıhan Doğan Özlem Ada Şahin'i reklam yapmakla suçladı

Futbolcu Arda Turan ve şarkıcı Berkay önceki gece Emirgan’daki bir mekânda kavga etti. Arda Turan’ın, şarkıcının eşi Özlem Ada Şahin'i taciz etmesinin bu kavgaya yol açtığı ileri sürüldü. Olayların ardından Aslıhan Doğan, teve2'deki '2. Sayfa' programının sunucularından Gülşen Yüksel Salt'a mesaj gönderdi

Aslıhan Doğan Özlem Ada Şahin'i reklam yapmakla suçladı

Arda Turan ve Berkay'ın önceki gece Emirgan'daki Gizli Kalsın adlı mekândaki eğlenceleri olaylı bitti. İddiaya göre; Berkay'ın sigara içmek için dışarı çıktığı sırada ünlü futbolcu, Özlem Şahin'in yanına giderek ''Ne kadar güzelsin, evli olmasam seni kaçırmazdım''dedi. Bu sözleri duyan Berkay, Turan'a ''Karımı eve bırakıp döneceğim. Erkek erkeğe konuşacağız'' diye karşılık verdi. Bu uyarı üzerine gerilen Turan da Berkay'a kafa attı. Kanlar içinde kalan şarkıcı, eşi ve arkadaşları tarafından hastaneye götürüldü. Olayın ardından Arda Turan'ın da Berkay’ın bulunduğu hastaneye giderek şarkıcıdan ''Eşin olduğunu bilmiyordum'' diyerek özür dilediği öne sürüldü.

Haberin Devamı

Yaşanan kavganın ardından Özlem Ada Şahin'in sabahın erken saatlerinde 8,5 aylık hamile Aslıhan Doğan'ı arayarak olayı anlattığı iddia edildi.

Şahin'in yakın çevresinden yapılan açıklamada ise ''Özlem, Aslıhan'ı aramadı. Aksine Aslıhan 'olayları bir de senden dinlemek isterim' diyerek Özlem'i aradı'' denildi.

Bu gelişmenin ardından Aslıhan Doğan, teve2'de yayınlanan 2. Sayfa programının sunucularından Gülşen Yüksel Salt'a mesaj gönderdi. Aslıhan Doğan, şunları söyledi:

'ÖZLEM'E SORUN KİTABI NE ZAMAN ÇIKACAKMIŞ'

"Özlem'in bende numarası bile yok. Özlem bana mesaj attı 'konuşmamız lazım' dedi. Ben bir yerden sonra dinlemeyi bıraktım. 'Bana bir müsaade Özlemcim, bana bu olayı kocam anlatır' dedim. Bana başka bir şey de anlatamadı zaten. Özlem'e sorar mısınız, kitabı ne zaman çıkıyor? Beni tanıyorsunuz. Ben dürüst bir insanım. "

Haberin Devamı

YORUM YAZ