MENÜ

Aslan'ın yıldızına sakatlık şoku!

Fenerbahçe derbisinin yıldızı olan Sinan Güler'le ilgili taraftarı üzecek bir açıklama geldi.

Aslan'ın yıldızına sakatlık şoku!

Basketbol Ligi'nde Fenerbahçe Ülker ile oynanan derbiden tarihi bir zaferle ayrılar Galatasaray Liv Hospital sakatlık şokuyla sarsıldı. Gündemle ilgili açıklamalarda bulunan koç Ergin Ataman, derbinin kahramanı Sinan Güler ile ilgili acı haberi verdi.

Cezası nedeniyle derbiyi tribünden izlemek zorunda kalan Ataman, yıldız basketbolcunun durumuyla ilgili olarak şunları söyledi: "Maalesef Euroleague'de şansımız yok deneyecek kadar az. En iyi şekilde mücadele edip maçı kazanmak için çaba harcayacağız. Sinan sakatlık yaşadı ve yarın oynatmayacağım. Dinlendireceğim. Üst üste bu kadar efor olunca sakatlık oluyor."

Ligdeki konumlarıyla ilgili değerlendirmede de bulunan Ergin Ataman, "Şu anda ligdeki sırlama bizim için çok önemli. 5. sıradayız ve az puan farkı var" ifadesini kullandı.

Göktürk Ural'ın affedilmesiyle ilgili de konuşan Aslan'ın hocası, "Göktürk'ü kadro dışı bırakırken Galatasaray formasının değerini anlasın istedik. Bundan en büyük zararı genç oyuncu aldı. Alt yapı hocalarımızdan rapor aldım, iyi niyetli çalıştığını belirttiler. Göktürk'e bir şans daha verme kararı aldık. Benim için genç oyuncu sadece kimlikte yazan genç oyuncu değildir. Önemli olan sahada ne verdiğidir" ifadelerini kullandı.

Galatasaray Liv Hospital, yarın akşam Sırbistan ekibi Kızılyıldız ile Euroleague TOP 16 mücadelesinde karşı karşıya gelecek.
Hamza Hamzaoğlu'ndan inciler

Haberin Devamı
YORUM YAZ