MENÜ

Aslan'da sıcak saatler!

Fanatik'in, “Faruk Süren dönüyor” manşeti gündeme bomba gibi düştü. Süren haberi doğrulamadı ama kulis çalışmalarına başladığı öğrenildi. Ekibinin önemli isimlerinden Celal Gürcan da, “Faruk başkanı çok heyecanlı gördüm. İçinde büyük bir istek var” dedi.

Aslan'da sıcak saatler!

Galatasaray’ın başında üst üste 4 lig şampiyonluğu, 2 Türkiye Kupası, 1 UEFA 1 de Avrupa Süper Kupası kazanarak tarihe geçen Faruk Süren’in 27 Mart’taki seçimde aday olacağı haberi dün sadece Fanatik’te yer aldı. Yeniköy’deki Circle Cafe’de Ali Dürüst, Celal Gürcan ve Selim Sunguroğlu ile birlikte yemek yiyen Süren, “İki Adnan birbirine girdi. Kulüp kötüye gidiyor. Ben aday olarak çıkıyorum, siz de hemen gerekli çalışmaları yapın” demişti. İşte bu buluşma gündeme bomba gibi düştü.

Fanatik’in sorularını yanıtlayan Süren, haberi doğrulamadı ama kulis çalışmalarına başladığı kulaktan kulağa yayıldı. Süren şunları söyledi: “Beni arkadaşlar zorluyor bu işlere. Öyle bir niyetim yok. İki Adnan’ın kavgası var. Konsorsiyum yapıp bir adayda anlaşmamız gerek. Ya da konuşup ikisinin beraber seçime girmesini arzu ediyoruz.”

Süren, Öztürk’le buluştu
Faruk Süren’in ardından ekibinin önemli isimlerinden Celal Gürcan da Fanatik’e konuştu. Gürcan’ın sözleri daha dikkat çekiciydi: “Ben Faruk başkanımı oldukça heyecanlı gördüm. İçinde büyük bir istek var. Genel bir değerlendirme yapıldı. Önümüzdeki günlerde yine bir araya gelip, fikir alış-verişinde bulunacağız.” Akşam saatlerinde ise Süren sürpriz bir şekilde Etiler’de bir ofiste Adnan Öztürk’le biraraya geldi. Taraflar iki saat süren görüşme sonrası açıklama yapmadı.

Serdar Dinçbaylı-Erol Demirkol

Haberin Devamı
YORUM YAZ