MENÜ

Aslan son idmanı yaptı

Sarı-Kırmızılılar, Avusturya kampındaki son idmanına dün sabah çıktı. Antrenman sonrası yola çıkmak üzere kaldığı otelden ayrılan Cim Bom'u gurbetçi taraftarlar meşalelerle uğurladı.

Aslan son idmanı yaptı

Kondisyon çalışmasıyla başlayan antrenman, çift kale maçla devam etti. Bu maçta özellikle Mertan’ın performansı alkış aldı. Daha sonra tempolu koşu yapılarak idman tamamlandı. Sakatlıkları bulunan Engin ve Semih çalışmaya katılmazken, Hamit, Elmander ve Hakan Balta takımdan ayrı idman yaptı. Taraftarların Hamit’e yoğun bir sevgi gösterisinde bulunması nedeniyle yıldız oyuncu kısa süre sonra antrenmanı yarıda bıraktı.

Meşalelerle uğurladılar


Avusturya’da yaşayan gurbetçiler, kampın başından beri Galatasaray’a büyük bir ilgi gösterdi. Sarı-Kırmızılı futbolcular ve teknik heyet de bu ilgiyi karşılıksız bırakmdı. Dün sona eren kampın ardından futbolseverler, takımı meşalelerle, davul ve zurna eşliğinde yolcu etti. Bu arada Avusturya polisi, kamp süresi boyunca Galatasaray kafilesi için yoğun güvenlik önlemleri aldı. Özellikle dün sabahki antrenmana gidiş ve gelişte bu önlemler daha da artırıldı.

Terim’den iki gün izin


Yoğun bir çalışma programıyla geçen Avusturya kampında Sarı-Kırmızılılar bir hazırlık maçı oynadı. Avusturya’nın amatör ekiplerinden Kirchbicl’le karşılaşan Cim Bom, sahadan 11-0’lık galibiyetle ayrıldı. Kampın sona ermesinin ardından, öğrencilerinin çalışmalarından son derece memnun kalan Fatih Terim, takıma iki günlük izin verdi. Sarı-Kırmızılılar, yeni sezon hazırlıklarına çarşamba günü yapacakları antrenmanla kaldığı yerden devam edecek.

Al-Jaish maçı iptal


Sarı-Kırmızılılar, kamptaki son maçını Katar’ın Al-Jaish takımıyla yapacaktı. Ancak hem Almanya Futbol Federasyonu, hem de Avusturya Futbol Federasyonu bu maçın ülkelerinde yapılmasına izin vermedi. Son günde maçın iptal edilmesi, Galatasaray cephesini oldukça kızdırdı. Yönetim, hükümetin bu duruma diplomatik tepki göstermesi için çağrıda bulunurken, bundan sonra Avusturya ve Almanya’da kesinlikle kamp yapılmaması kararı alındı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ