MENÜ

Aslan ne diyorsa o!

Galatasaraylı futbolcular, Bursa maçından sonra, “Fark 7 değil, 4” diyorlardı. Cim Bom Eskişehir'i yıkıp, Fener de Sivas'a mağlup olunca, dedikleri gibi de oldu. Dolayısıyla slogan da değişti. Sarı-Kırmızılılar şimdi “Fark 1” diyor. Hedef ise Arena'daki Fener derbisi.

Aslan ne diyorsa o!

Son iki sezonun şampiyonu Galatasaray, bir kez daha tam anlamıyla mutlu son havasına girmiş durumda. Ligde ikinci yarı başladığında Fenerbahçe ile arasındaki puan farkı 10’a yükselen Sarı-Kırmızılılar, Bursa zaferinin ardından, Fenerbahçe’nin de Eskişehir’e yenilmesiyle, 7’ye düşen puan farkını, “Fark 7 değil, 4” diye dile getirmişlerdi. Çünkü oyuncular, TT Arena’da Fenerbahçe ile oynanacak maça, mutlak galip gelecekleri gözüyle bakıyorlardı. Nitekim dedikleri gibi de oldu, ama beklenenden biraz daha erken gerçekleşti. Kendi seyircisi önünde Eskişehir’i 3 farkla deviren Cim Bom, bu kez Fenerbahçe’nin Sivas deplasmanında puan kaybetmesini bekliyordu. Sarı-Lacivertliler de rakibine 2-0’la mağlup olunca, puan farkı 4’e düşmüş oldu. Dolayısıyla Galatasaray’da slogan da değişti.

Şimdi Kasımpaşa bekleniyor


Artık futbolcular, “Fark 4 değil, 1” diyor. Ama bunu söylerken, Arena’daki derbiye kadar farkın daha da azalabileceği görüşü hakim. Çünkü Sarı-Kırmızılılar’a göre Fenerbahçe, eksik oyuncuları nedeniyle önümüzdeki hafta Kasımpaşa karşısında puan kaybetme potansiyeline sahip. Galatasaray ise Antalyaspor’a konuk olacak. Eğer Aslan deplasmandaki kötü grafiğine burada bir son verebilirse, şampiyonluk yarışında işlerin tamamen tersine dönebileceği yorumları yapılıyor. Eğer haftaya Fener kaybeder ve Galatasaray kazanırsa, aradaki fark 1 puana düşecek. Galatasaraylı oyuncuların ise bu durumda, “Fark 1 değil, biz 2 puan öndeyiz” deyip demeyecekleri şimdiden merak konusu haline geldi.

Haberin Devamı

MAÇ İSTATİSTİKLERİ: GALATASARAY 3-0 ESKİŞEHİRSPOR

MAÇ İSTATİSTİKLERİ: SİVASSPOR 2-0 FENERBAHÇE

YORUM YAZ