MENÜ

Asistler Bilic'ten

Kartal'ın Hırvat hocası, önce Olcay Şahan'ın attığı golde Oğuzhan'a pres yapacağı bölgeyi işaret etti, ardından Ömer'i sahaya sürüp, galibiyetin yolunu açtı.

Asistler Bilic'ten

Beşiktaş’ın bu sezon oynadığı maçları adeta futbolcu gibi saha kenarında yaşayan teknik direktör Slaven Bilic dün yaptığı hamlelerle gollere büyük katkı yaptı. 15 ve 16. dakikalarda saha içine talimat yağdıran Hırvat hoca, 19. dakikada ise taç çizgisine kadar gelerek pres yapılacak bölgeyi Oğuzhan’a gösterdi. Top Antep’teyken öğrencilerini uyaran Bilic, meşin yuvarlağın takımına geçmesini sağladı. Hocasından gelen talimat sonrası Oğuzhan, rakibi Kemal Tokak’a şok bir pres yapıp topu kapmayı başardı. Oğuzhan, kaptırdığı topu Hutchinson ve Gökhan Töre’nin önüne yuvarladı. Gökhan ceza sahasına girer girmez şık bir asist yaptı, devamında ise Olcay kafa vuruşuyla ağları sarstı.

Ömer’i de hazırladı!

Bilic’in ikinci kritik hamlesi ise 69’da geldi. Hırvat çalıştırıcı, Hugo Almeida’nın yerine Ömer Şişmanoğlu’nu sahaya sürdü. Ömer, sahaya ayak bastıktan 4 dakika sonra topla ilk buluştuğu pozisyonda ağları sarsıp, skoru 2-0’a getirdi. Bilic’in, Ömer oyuna girerken oyuncusunu bizzat hazırlaması ve genç golcünün beresini bizzat çıkarması ise dikkatlerden kaçmadı.

‘İşte görmek istediğim takım’

Takımından övgüyle bahseden Slaven Bilic, “Oldukça üstün oynadık. Benim görmek istediğim Beşiktaş tam olarak bu. 3-4 gün sonra Kasımpaşa ile tekrar maçı oynayacağız. Zorlu maçlar var. Seriye devam etmemiz gerekiyor. Bu oyuna devam edersek her takımı yenebiliriz” dedi.

SLAVEN BİLİC İSTATİSTİKLERİ

Haberin Devamı
YORUM YAZ