MENÜ

Artistik Cimnastik Kadın Milli Takımı finalde!

Artistik Cimnastik Kadın Milli Takımımız, Mersin'deki Avrupa Şampiyonası'nda Erkek Milliler'in madalya serisini sürdürmek için bugün takım finalinde boy gösterecek. Elemeleri 4. sırada bitiren; Göksu Üçtaş Şanlı, Dilara Yurtdaş, Ece Yağmur Yavuz, Cemre Kendirci ve Bilge Tarhan'dan oluşan Ay-Yıldızlılar saat 15.30'da mücadelesine başlayacak

Artistik Cimnastik Kadın Milli Takımı finalde!

Mersin'deki Avrupa Artistik Cimnastik Şampiyonası'nda tarihi başarılar elde eden Erkek Milli Takımımız'ın ardından Kadın Millilerimiz de perşembe günkü elemeleri 1'i takım, 3 bireysel alet olmak üzere 4 final başarısı yakalayarak taçlandırmıştı.

Haberin Devamı

TRTSpor 2'den yayınlanacak

Olimpiyata giden ilk cimnastikçi olan tecrübeli isim Göksu Üçtaş Şanlı (30) ve yaşları 16 olan Cemre Kendirci, Bilge Tarhan, Ece Yağmur Yavuz, Dilara Yurtdaş'tan oluşan Ay-Yıldızlı ekibimiz bugün ilk finaline çıkacak. Takım elemelerinde 147.129 puan toplayarak Romanya, Ukrayna ve Macaristan'ın ardından 4. sıradan finale kalma başarısı gösteren Millilerimiz takım kategorisindeki tarihi madalya için mücadele verecek. Takım finalleri saat 15.30'da başlayacak ve TRTSpor 2'den naklen yayınlanacak. Kızlarımızın takım finalinde ilk aleti asimetrik paralel olacak. Bu arada yarın yapılacak bireysel alet finallerinde de Dilara Yurtdaş, atlama masasında, Bilge Tarhan dengede ve Göksu Şanlı Üçtaş yer aletinde madalya arayacak.

YORUM YAZ