MENÜ

Arteta: Keşke bize gelseydin Suarez

Cumartesi Emirates'te oynanacak Arsenal-Liverpool maçından önce konuşan Arteta 'Keşke bize gelseydin ,insanlar gerçek Luiz'i tanimıyor. O çok iyi bir insan' açıklamasını yaptı.

Arteta: Keşke bize gelseydin Suarez

Arteta Evertonda oynarken Suarez için' Evlerimiz yan yanaydı, Suarezi çok iyi tanıyorum. Başka takımlarda oynasak da ne zaman beni görse hatırımı sorar ve bir sonraki maçta başarılar dilerdi. Onun Arsenalde oynamasını çok isterdim. Suarez ve Sturridge Premier Lig'in şu andaki en formda santraforları. Dikkatli olmamız gerekiyor fakat kalitemizle maçı kazanacağımızı tahmin ediyorum.

31 yaşındaki Arteta çok önemli bir açıklamada daha bulundu. 'Çocukken kalp ameliyatı geçirdim. Kalbime temiz kan gitmediğini söylemiş doktorlar ve ameliyat kararı vermişler. Bu İspanyadaki ilk kalp ameliyatı olmuş. Doktorlar spor yapmamın sakıncalı olduğunu söylemiş. Futbol oynamayı çok seviyordum. Belki de futbol oynamam kalbimi güçlendirdi. Önceleri her altı ayda bir doktor kontrolüne giriyordum.Şu anda göğsümde hala yara izi var fakat hiçbir problemim yok.

Haberin Devamı

Edip Adanır - Londra

YORUM YAZ