MENÜ

Arsinspor için 1 puan iyi

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta dün deplasmanda lider Hatayspor ile 1-1 berabere kalan Arsinspor'da, teknik direktör Orhan Cinemre, lider karşısında alınan 1 puanın kötü olmadığını söyledi.

Arsinspor için 1 puan iyi

Cinemre, AA muhabirine yaptığı açıklamada, karşılaşamaya rakiplerinin kendilerine göre daha etkili başladığını belirterek, "Biz de rakibimizin ataklarına karşılık vererek, oyuna ortak olduk. İlk yarının bitimine yakın golü de bularak, öne geçmeyi başardık" dedi.

Haberin Devamı

İkinci devre, ilk yarıda olduğu gibi rakiplerinin oyuna daha etkili başladığını ifade eden Cinemre, "Biz de kontrataklarla pozisyon bulmaya çalıştık. Son 15 dakikaya kadar karşılaşma ortada gitti. Rakibimiz coşkulu taraftar desteğini de arkasına alarak, kalemize yüklemeye başladı. Bu dakikalarda golü yedik. Golü yemeden bir ikinci golü atabilseydik, galip gelebilirdik ama olmadı. Sonuçta lider karşısında alınan 1 puan o kadar kötü değil. Oyuncularımı canı yürekten kutluyorum. Hafta içinde kulüp başkanı istifa etmişti. Futbolcularım sorumluluklarını bilerek, bu istifadan etkilenmediklerini gösterdiler" diye konuştu.

AA

YORUM YAZ